Ocena wątku:
  • 28 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bezdymne, czyli jakie?

Czy to zwyczajne, czy elektryczne, a teraz nawet bezdymne. I tak będzie obowiązywał zakaz ich "palenia" w miejscach publicznych.
Może by pójść w innym kierunku, np. wymyślić specjalne maski do palenia papierosów. Papieros byłby umieszczony w tej masce i dym wydmuchiwało by się też do tej maski. ubawa
Odpowiedz

To by była dyskryminacja ludzi palących ubawa2

Poza tym, wolę zapach dymu papierosowego, niż smród od ludzi z buzi, bo niestety, często jest wyczuwalny
choćby wtedy, gdy stoi ktoś za mną w kolejce w sklepie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Pewnie by była dyskryminacja. Pomysł był tylko żartobliwy. Jednak nie do śmiechu jest np. astmatykowi stać na przystanku autobusowym i być otoczonym przez palaczy.
Odpowiedz

Toć na przystankach jest zakaz palenia. Czego jeszcze od nas chcecie, wyeliminować ze społeczeństwa? ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Niby zakaz palenia jest na przystankach, ale i tak ludzie łamią ten przepis.

Obserwuj, słuchaj, rzadko osądzaj i nie chciej za dużo.
/Platon/
Odpowiedz

Łamią, wszędzie łamią ale zakaz jest. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Cygaro to bym sobie sam zapalił.
Odpowiedz

Bonaparte ma ciekawą propozycję dla palących, rzeczywiście rura wydechowa zaspokoi potrzebę palacza na dłuższą metę. Może jeszcze rozreklamują ten sposób wciągania dymka.  ojokojo
Odpowiedz

Mam chore gardło. Łatwiej było by mi dbać o zdrowie nie będąc biernym palaczem. Bo aktywnym nie jestem i nie zamierzam. Ale oczywiście egoiści myślą tylko sobie. A że trują kogoś kto nie chce to mają gdzieś.
Odpowiedz

Palacze nie rozumieją niepalących, musieliby sami nie palić żeby zrozumieć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości