Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
I to jest właśnie ta naiwność. Nie wiesz kiedy i jak i co wykorzystają i bardzo wielu myślało tak jak Ty a teraz
płaczą.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Przede wszystkim jak coś kupować przez internet to tylko od sklepów z dobrymi opiniami.
Ja nawet jak wchodzę do restauracji to sprawdzam jaką opinie ma restauracja a co jak kupuje sie coś za dużo pienierży. Ja tam mało kupuje ale moi rodzice sporo i mimo że są kompletnie zieloni nigdy się nie nacieli.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Na przykład na Booking.com czy na jakimś Allegro to moga sobie dawać trollowe pozytywne opinie, ale złych nie usuną więc masz rację, ale wystarczy zwracać uwagę czy dany sklep czy hotel ma negatywne opinie jakieś i wyrobić sobie zdanie.
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 3
Reputacja:
10
Zodiak: Panna
(15-08-2017, 12:04 )bonaparte napisał(a): Przede wszystkim jak coś kupować przez internet to tylko od sklepów z dobrymi opiniami.
Ja nawet jak wchodzę do restauracji to sprawdzam jaką opinie ma restauracja a co jak kupuje sie coś za dużo pienierży. Ja tam mało kupuje ale moi rodzice sporo i mimo że są kompletnie zieloni nigdy się nie nacieli.
Z tymi opiniami to jest różnie. Wystarczy wejść sobie na Allegro i wpisać sprzedam opinie Facebook, Google Maps itp.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona. więcej
Liczba postów: 4,081
Liczba wątków: 31
Reputacja:
235
Tak mi się przypomniało. Jestem zapisana do newslatera w bibliotece. Zawsze coś przychodzi o nowościach, spotkaniach. Raz dostałam całą listę adresów do których wysyłają takie powiadomienie. Poinformowałam bibliotekęo tym zdarzeniu. Podziękowali i przeprosili za błąd.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"