Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 26 głosów - średnia: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szorty czy miniówka

Co bardziej pasuje kobiecie.
Moim zdaniem szorty. ubawa
Odpowiedz

Zależy gdzie i do czego.
W domu, pasują szorty a w zasadzie nie szorty, bo kobiety nie noszą szortów, to męski strój a jak już, to krótkie spodenki.
Wyjście wieczorem, bardziej pasuje miniówka. Takie moje zdanie ale można w tym jeszcze dużo polemizować.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(18-07-2017, 19:31 )bonaparte napisał(a):  Co bardziej pasuje kobiecie.

Noo, też tak myślę. paaluh
Odpowiedz

Tak jak Hogan powiedziała: zależy do czego?
Do biegania czy innych sportów to szorty jak najbardziej są ok.
Miniówka (w zależności jeszcze od długości) na takie codzienne chodzenie o ile dziewczę tak lubi i ma ładne nogi. Zakładanie miniówki przy nogach które nie są ładne to moim zdaniem tak jak chodzenie w butach typu szpilki gdy się nie potrafi na nich z gracją chodzić...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Pozostaje jeszcze kwestia długości tych szortów.
Przy 3/4 i cienkich nogach wygląda się jak kurczak.No ale znacznie krótsze są wtedy"wdechowe".

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Co Wam z tymi szortami :dashi:   Kobiety w ogóle nie noszą szortów, jedynie spodenki a 3/ 4 to już rybaczki.
No może niektóre noszą, takie kompletne bezguścia...

Co do gracji, to pal ją licho ale jak kobieta chodzi z ugiętymi kolanami, to wygląda dosłownie, jak by miała Downa.
Bez urazy dla chorych, bo chorzy na tę przypadłość, sami wiedzą, że chodzą inaczej, jak też bez urazy dla kobiet,
które tak właśnie chodzą. Do tego dołożyć szparę między nogami, i cyrku nie trzeba.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tak szczerze to nawet nie wiedziałem co znaczy określenie "szorty".
Kojarzyły mi się se spodenkami gimnastycznymi z lampasem z czasów szkolnych.
Na dzisiejsze temperatury zarówno babom jak i chłopom pasują spodnie kupione w lumpeksie i uciete na dowolną długość.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

I bardzo dobrze Ci się kojarzy, to są właśnie szorty ale dziewczynom nie wypada takich nosić, chociaż zdaję sobie sprawę, że
z biedy czy braku gustu i dziewczyny takie coś nałożą. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-07-2017, 14:01 )hogan napisał(a):  Co Wam z tymi szortami :dashi:   Kobiety w ogóle nie noszą szortów, 

Pewna moja koleżanka czasem nosi. ym5
Odpowiedz

(18-07-2017, 19:31 )bonaparte napisał(a):  Co bardziej pasuje kobiecie.

Tez uważam ze szorty.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości