Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak radzić sobie z refluksem

To nie wina pasty, bo jak pisałem mam to od kiedy pamiętam. I mam to pewnie na tle nerwowym.
Odpowiedz

U lekarza z tym byłeś?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(28-05-2017, 0:26 )Siwy napisał(a):  A jakby tak korek połknąć. To by nie wracał kwas do przełyku?

A to już chirurg byłby chyba potrzebny zhm
Hogan ja nie napisałem,że pan Zięba odkrył  metodę  leczenia refluksu polegająca na piciu wodnego roztworu octu jabłkowego.On jej nie odkrył,ale jako  pierwszy napisał w książce o niej.
Odpowiedz

Nie sądzę aby napisał o tym jako pierwszy... być może jego wiedza jest zbyt wąska aby o tym wiedział, kto
wcześniej o tym napisał. gwizdze

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zapytaj jakiegokolwiek lekarza czy wie coś na temat leczenia refluksu octem jabłkowym.Na pewno nie wie.
Odpowiedz

:ubawa: Jimmy, czy Ty cofnąłeś się z trzy epoki do tyłu? Bo Twoje teorie wskazują na taką datę. ubawa2

A artykuł to myślisz, że kto napisał, informatyk albo może sędzia?   :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

To czemu żadem lekarz pacjentowi z refluksem nie powie o piciu octu jabłkowego ? Hmm hug
Odpowiedz

(31-05-2017, 22:07 )Jimmy napisał(a):  To czemu żadem lekarz pacjentowi z refluksem nie powie o piciu octu jabłkowego ? Hmm hug

Bo jest gupi zlososo
Odpowiedz

Jesteś bardzo oblatany Jimmy, skoro byłeś u wszystkich lekarzy na świecie aby zaczerpnąć tak "mądrą" odpowiedź.
Radzę Ci, zmień lekarza, bo tylko Twój lekarz jest zacofany.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(31-05-2017, 22:59 )hogan napisał(a):  Jesteś bardzo oblatany Jimmy, skoro byłeś u wszystkich lekarzy na świecie aby zaczerpnąć tak "mądrą" odpowiedź.
Radzę Ci, zmień lekarza, bo tylko Twój lekarz jest zacofany.

Hogan ja nie byłem u wszystkich lekarzy świata.O leczeniu refluksu piciem octu jabłkowego dowiedziałem się z ksiązki pana Zięby,a nie od lekarza,bo lekarze o tej metodzie nie wiedzą.Myślisz,że na studiach medycznych mówią o piciu octu jabłkowego ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości