Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 25 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Portugalia

Jak pisałam powyższego posta, to też pomyślałam o Alasce i o Afryce.  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Biorąc pod uwagę moje zarobki to wchodzi w rachubę tylko Europa, ewentualnie północna Afryka, gdyby tam było bezpiecznie oczko
Odpowiedz

Masz jeszcze czas, zdążysz wszędzie pojechać i będziesz jak Cejrowski na boso zaiwaniał  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Portugalia to ciekawy kierunek. U nas niedoceniany. Fajne miejsce. Sam mam "na celowniku" Portugalię. Nie byłem ale moim zdaniem pewnie jest podobna do Wysp Kanaryjskich. Szczególnie Madera. Z tego co czytałem ląd i wybrzeże są godne poświęcenia każdego wolnego czasu. Portugalia podobno zachwyca i jest bardzo przyjazna dla turystów. Można się zakochać w tym kraju. Takie opinie krążą wśród globtroterów.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(28-04-2017, 19:02 )hogan napisał(a):  Masz jeszcze czas, zdążysz wszędzie pojechać i będziesz jak Cejrowski na boso zaiwaniał  ubawa2

Tylko Cerejerowskiemu to płaca jeszcze za to że sobie po świecie lata. oczko
Odpowiedz

(29-04-2017, 7:41 )bonaparte napisał(a):  
(28-04-2017, 19:02 )hogan napisał(a):  Masz jeszcze czas, zdążysz wszędzie pojechać i będziesz jak Cejrowski na boso zaiwaniał  ubawa2

Tylko Cerejerowskiemu to płaca jeszcze za to że sobie po świecie lata. Z
Ale Cejrowski musiał na początku dać od siebie wiele żeby został tym kim jest. O tym nie zapominaj.

Odpowiedz

Bonaparte, nic nie stoi na przeszkodzie abyś też kręcił filmy i potem je publikował, w celu marketingowym  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Planuję teraz to wszystko, planuje zwiedzić PORTO i okolice, tam jest dobra komunikacja miejska, więc może uda mi się zwiedzić wszystko z jednego hotelu i na plaże też jechać metrem.
Odpowiedz

No!  I dodatkowo, w takich filmikach będziesz miał więcej różnych szczegółów o których możesz zapomnieć
jak tylko byś zwiedzał i robił zdjęcia lub mógłbyś na coś nawet nie zwrócić uwagi, ja tak wiele razy miałam.
Nawet z różnych dań robiłam zdjęcia, zapisywałam nazwy, itd. Czy też takie drobiazgi, jak przystanki
autobusowe, chodniki, krawężniki, pasy dla pieszych, kosze na śmieci, bo to są takie rzeczy, które w każdym kraju
różnią się i fajnie jest od takiej strony poznawać. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Jakoś mi się kojarzy że w Portugalii fajnym środkiem lokomocji jest tramwaj. Można więcej zobaczyć niż jadąc metrem. Portugalska kuchnia kojarzy mi się z owocami morza.
Świetny kierunek wybrałeś  paaluh

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości