Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Jakie znacie porady na to aby włosy szybko się nie przetłuszczały i jak często należy myć włosy?
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Własnie mycie szamponem na przetłuszczające się włosy tudzież przeciwłupiezowym, bo przez łupież włosy robią się tłuste.
Liczba postów: 15,292
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Te pokrzywowe, za kilka złotych szampony są dobre. Ja nie używam, bo nie. Tylko płyn pod prysznic, ale daje wyniki u mamy.
Ten pokrzywowy.
Seni Care są dobre.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2017, 22:00 przez
Siwy.)
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Myje włosy codziennie więc nie mam przetłuszczonych. Bardziej bym powiedział że wysuszone. Możliwe że za często myję. Niestety tak mam że jak rano nie umyję włosów to czuję się jakbym był cały brudny. Pokrzywowy Siwy powiadasz... To mój ulubiony szampon. Widać po nim efekty. Nawet potrafi zmieniać nieco kolor włosów w zależności od pory roku. Zresztą pokrzywa to świetne zioło na wiele ludzkich organów. Szampon chmielowy też przynosi całkiem dobre efekty. Co do szamponów jestem raczej stereotypowy i te nowe "wynalazki" do mnie nie przemawiają. Najchętniej to bym mył włosy "Bebiko".
Reputacja:
379
Chyba nie łatwo kupić szampon rzepakowy. Jakoś nie "rzucił mi się w oczy" taki szampon. Jakiej marki polecasz?
Reputacja:
379
Firmę "Joanna" znam i kilka razy używałem ich wyrobów. Niestety szamponu z rzepy ciężko spotkać w sklepach wielobranżowych. Postaram się kupić w jakiś drogeriach. Wypróbuję tą rzepę pomimo że mój ulubiony to pokrzywowy.