Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 26 głosów - średnia: 3.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiosna już puka?

Przy domu Hogan.To spuścizna po dziadkach,której czasem mam dosyć a którą jednak chyba kocham.
Odpowiedz

To masz świetnie i ja nigdy, za żadne skarby nie pozbyłabym się takiego miejsca paaluh

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Może fajnie to na zdjęciach wygląda.Tylko takie miejsca mają to do siebie,że wyrywając chwasty i w międzyczasie zajmując się czymś co służy przeżyciu,patrzysz jak zielsko za czterema literami śmiga w najlepsze.
Chwytasz za haczki(gracę) a tu do roboty trza iść nazajutrz.Przychodzi miesiąc suszy i wszystko idzie na marne.
Chcesz być szczęśliwy przez całe życie to załóż sobie ogród :smutek:

ubawa
Odpowiedz

To nic, że czasem zaniedbasz przez oglądanie się za chlebem, ważne że jest!
W takim miejscu, kiedy sobie zechcesz, usiądziesz, chociaż na chwilę i już świat wydaje się piękniejszy.
I chyba o to w tym chodzi. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ano puka, trzeba tez isc w slady natiry i popukac wiecej niz w zimie.Ale plener odpada, choc byly piekne dni.Wykorzydtslem ns maxa fizja3
Odpowiedz

(21-04-2017, 14:53 )ro_bot napisał(a):  Przy domu Hogan.To spuścizna po dziadkach,której czasem mam dosyć a którą jednak chyba kocham.

Może fajnie to na zdjęciach wygląda.Tylko takie miejsca mają to do siebie,że wyrywając chwasty i w międzyczasie zajmując się czymś co służy przeżyciu,patrzysz jak zielsko za czterema literami śmiga w najlepsze.
Chwytasz za haczki(gracę) a tu do roboty trza iść nazajutrz.Przychodzi miesiąc suszy i wszystko idzie na marne.
Chcesz być szczęśliwy przez całe życie to załóż sobie ogród :smutek:

Zazdroszę. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale efekt końcowy jest najprzyjemniejszy.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Zapomniałam wcześniej napisać, że jak poszłam żeby zrobić zdjęcie z tulipanów, to już ich nie było.
Ktoś wyrwał wszystkie(było z jakieś może 20 sztuk) i zostały tylko łodyżki z liśćmi od trzech sztuk   fizja3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Hogan gdzie były te tulipany?

Odpowiedz

Na trawniku pod moim oknem, tzn. pod balkonem. Ktoś już kiedyś je posadził i teraz co roku kwitną.   sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zwyczajni wandale. Wszędzie się tacy znajdą.

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości