Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dzisiaj jesz na śniadanie?

Chyba z 10 lat albo i więcej, nie jadłam kaszanki(o kupnej piszę) bo nie przepadam za bardzo ale
od czasu, do czasu mi się zachce a więc postanowiłam sobie dziś zrobić na gorąco, z cebulką
i do tego musztarda. Myślałam, że zwymiotuję i teraz już pewnie nigdy w ogóle kaszanki nie zjem.
Myślałam, że kału już nie da się zepsuć ale jak widać, Polak wszystko potrafi i taką kaszankę też
potrafi zepsuć. :zdziwienieke:  Zamiast krwi, to była w kostkę pokrojona wątróbka.
No co za niedorozwój dodaje do kaszanki wątróbkę? :dashi: To było ohydne i większość
wylądowała w śmieciach...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dzisiaj skromnie... Kanapki z jajkiem posypanym szczypiorkiem.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Dziś jadłam wczorajsze naleśniki i jeszcze mi zostało. Dwa podsmażone na patelni i reszta nie podsmażonych   :wink:

[Obrazek: 31868181096991101816.jpg]

[Obrazek: 12880884704761299295.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Żeby nie było tak daleko to zapukałbym do drzwi prosząc o śniadanie dla wędrowca...

Odpowiedz

Daleko? Dla Ciebie, to teraz rzut beretem, no bo ile kilometrów... gdzieś pewnie z 260 do Wa- wy  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ale wolne mam dzisiaj a auto u młodego bo wczoraj moim ładował na Berlin co jutro jedzie. ym przyjchał ale nie mam czym.

Odpowiedz

To szkoda ale może innym razem ale uprzedź mnie, żebym nogami poodgarniała bałagan z podłogi, żebyś
się nie zabił przypadkiem   :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja dziś na śniadanie se jadłam makaron z masłem klarowanym i czosnkiem ubawa
Odpowiedz

A ja dziś nie jadłąm śniada ani obiadu, dopiero na kolację, przegryzłam jedną kanapkę z jakąś tam "wędlinopodobną" ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Paprykarz szczeciński z chlebem posmarowanym smalcem.Dla takich chwil warto żyć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości