Liczba postów: 4,081
Liczba wątków: 31
Reputacja:
235
Piękne porównanie Karbonku.
Ze swojej strony dodam sekret babcinego sosu. Dodawała utarte suszone grzyby.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Głęboki oddech i znów składamy zdania niczym puzzle bo laptopowa klawiatura postanowiła sobie zrobić misz-masz. Jejciu! Jak pisać na tym kompie?!
Grzyby to faktycznie idealna przyprawa do kuchni wschodnio-europejskiej. To jedna z moich ulubionych przypraw do mięs. Najczęściej właśnie grzyby leśne używam jako przyprawy. Bywają że są jako część dania głównego biorąc pod uwagę sposób przyrządzania przez mamę grzybów to w mojej głowie jako przyprawa aromatyzująca. np. grzyby w śmietanie zamiast surówki... Ale nadal pozostaną w mojej głowie jako przyprawa aromatyzująca. np. grzyby jako dodatek do sosów mięsnych jest prawie że ideałem. Prawie!!! Dlatego nadal pozostaną w mojej głowie jako przyprawa aromatyzująca. np. g
Przepraszam za ten chaos ale jak wyżej wspominałem nie chcę się denerwować pierdołami.Wątek mało czytelny ale proszę o wybaczenie błędów. Pisać od nowa nie zamierzam. Nie wiem kiedy mój stary, poczciwy komp wróci w moje ręce. Na obecną chwilę piszę z prawie nowoczesnego lapka ale się razem nie rozumiemy i współpraca przebiega na siłę.