Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

(13-12-2016, 23:57 )Wąsatka napisał(a):  A sen o kimś kto umarł, a żywy przychodzi we śnie?

To niedobry sen, może oznaczać coś złego ale nie da się zdefiniować co. sadsmut3

Miałam ostatnio taki sen, rozmawiałam z kobietą, przyjaciółką mojej mamy co niedawno zmarła a ja siedziałam
u niej na łóżku i ją pocieszałam aby się nie bała umrzeć.

Jeszcze nic tak bardzo złego, nie zdarzyło się ale myślę o tym...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Śnił mi się pijany Zbigniew Boniek w windzie.
Odpowiedz

Śnił mi się pogrzeb. I co? Mam drżeć nogami?
A wręcz przeciw...nie otwarty jestem na poczucie humoru

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(17-12-2016, 10:12 )bonaparte napisał(a):  Śnił mi się pijany Zbigniew Boniek w windzie.

Jaki mecz ostatnio oglądałeś? ubawa2

karbon napisał(a):Śnił mi się pogrzeb. I co? Mam drżeć nogami?

Czyj? Kogoś, kto już nie żyje czy kogoś, kto żyje?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Śniło mi się że nioslem mandarynki, wchodze w jakiś korytarz a tam ogromna mandarynka.
Odpowiedz

I pewnie chciała Ciebie pożreć ubawa2

Wiesz skąd miałeś ten sen? Ja wiem skąd. Wczoraj bodajże, Siwy wstawił fotkę na powitanie dnia z dużą mandarynką
z zębami i mózg to Twój zakodował i sprowokował sen.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Mnie sie dzisiaj śniło,że byłem w tłumie ludzi i nagle zobaczyłem mnóstwo latających spodków.Wszyscy zaczęli uciekać w popłoch.Ja sie  zamotałem w tym tłumie i nie mogłem uciekać.Nagle zobaczyłem mniejszy tłum dziwnych ludzi  wychodzących z olbrzymiego talerza,przed którym wszyscy uciekali.Najpierw jeden z nich pokazał swoim towarzyszom ręka na mnie.Wystraszyłem sie  i chciałem uciekać,ale ,ten,który mnie wskazał,był przy mnie i złapał mnie za rękę.Zaczęli mnie ciągnąć do swojego spotka.W tym momencie sie obudziłem. ubawa2
Odpowiedz

Zawsze w trudnych momentach się budzimy ubawa

Mi śniło się wczoraj strzyżenie moich włosów, szykuje się podróż, ciekawe dokąd i po co...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(18-01-2017, 23:33 )hogan napisał(a):  Zawsze w trudnych momentach się budzimy ubawa

Mi śniło się wczoraj strzyżenie moich włosów, szykuje się podróż, ciekawe dokąd i po co...

A może to będzie odróz z ukochanym ? zawstydzony ubawa2
Mnie sie talerze latające nigdy nie śniły,ani tłumy ludzi.Trochę sie tego snu przestraszyłem.
Odpowiedz

A może do innego świata po operacji. ubawa

Talerze w Twoim śnie nie są ważne ale ta niemoc wobec innych ludzi. Czujesz się bezradny z jakiegoś
powodu i to Ci się śni, czyli Twoja niemoc, bezradność.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości