06-10-2016, 11:32
Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie?
27-10-2016, 11:30
(25-09-2016, 7:57 )karbon napisał(a): A jakieś konkretne miejsca w Bieszczadach czy może całe tak ogólnie Bieszczady?
Jeszcze nie mam konkretnego miejsca. Za mało razy byłam aby napisać coś konkretnego. Podoba mi się ta dzikość i zwyczajność niezwykłej codzienności i ludzi.
"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze;
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"
27-10-2016, 12:10
Dla mnie Bieszczady to rodzaj rozczarowania. To była taka legenda lat 60 i wczesnych 70, kiedy po Akcji "Wisła" były wyludnione. A teraz jest tam typowy ogólnoturystyczny tłum i jarmark. To taki dysonans.
Ale piękne są rzeczywiście.
Ale piękne są rzeczywiście.
27-10-2016, 15:40
Przelotnyptaku w turystycznym miejscach zapewne. Są miejsca piękne z małą ilością prawdziwych turystów. Tak jest wszędzie, czy to Bieszczady, Gdańsk lub inne turystyczne miejsce na świecie.
27-10-2016, 16:28
(27-10-2016, 15:40 )Wąsatka napisał(a): Przelotnyptaku w turystycznym miejscach zapewne. Są miejsca piękne z małą ilością prawdziwych turystów. Tak jest wszędzie, czy to Bieszczady, Gdańsk lub inne turystyczne miejsce na świecie.
I do tego bardzo często są w tych miejscach ciekawostki warte zobaczenia o których rzesze turystów nawet nie wiedzą bo nie mają zaznaczone w przewodniku.
27-10-2016, 18:37
Takich miejsc jest więcej ale to temat o emocjach,więc o emocjach pisałem.
27-10-2016, 19:10
(27-10-2016, 16:28 )karbon napisał(a):(27-10-2016, 15:40 )Wąsatka napisał(a): Przelotnyptaku w turystycznym miejscach zapewne. Są miejsca piękne z małą ilością prawdziwych turystów. Tak jest wszędzie, czy to Bieszczady, Gdańsk lub inne turystyczne miejsce na świecie.
I do tego bardzo często są w tych miejscach ciekawostki warte zobaczenia o których rzesze turystów nawet nie wiedzą bo nie mają zaznaczone w przewodniku.
Np. wiszący most na Sanie niedaleko Otrytu.
06-03-2017, 19:45
Białka Tatrzańska mi się podobała. Co ciekawe w czasie tam pobytu sobie zrobiłem krótką wycieczkę do Zakopanego i wydawał mi się beznadziejny.
W Białce, a raczej jej okolicach, jest dużo miejsc do chodzenia, szlaków, nie wiem ile kilometyrów wtedy zrobiłem. Fajny był przełom Białki,
https://www.google.pl/maps/uv?hl=pl&pb=!...WXxHpQCLIB
tam też jest jakaś jaskinia, ale bałem się tam wejść.
Po za tym też są fajne baseny i termy.
Z gór Polskich tam najbardziej mi się podobało.
W Białce, a raczej jej okolicach, jest dużo miejsc do chodzenia, szlaków, nie wiem ile kilometyrów wtedy zrobiłem. Fajny był przełom Białki,
https://www.google.pl/maps/uv?hl=pl&pb=!...WXxHpQCLIB
tam też jest jakaś jaskinia, ale bałem się tam wejść.
Po za tym też są fajne baseny i termy.
Z gór Polskich tam najbardziej mi się podobało.
06-03-2017, 23:31
Nie byłam w Białce ale jak tak patrzę na zdjęcia, to mi wcale nie są tereny podobne do górskich.
Wszędzie równina i tylko jedna jakaś skała. W Zakopanem to czuć, że po górach się chodzi.
Wszędzie równina i tylko jedna jakaś skała. W Zakopanem to czuć, że po górach się chodzi.
15-06-2017, 2:15
Koło Białki to mnie chciała krowa zaatakować.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości