Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

I zdanie podtrzymuję ale też faktem jest, że bardzo zależało mi na tym aby utarł ktoś(niekoniecznie Portugalia) nosa
dla największych zarozumialców, czyli dla przemądrzałych Niemców i bufońskich Francuzów! paaluh

I cieszę się, że w końcu Portugalia zaliczyła mistrzostwa Europy, bo to się Im należy.
Kilkanaście lat temu, to Portugalia była moją ulubioną drużyną ale po wielu nieudanych meczach, przestałam oglądać ten sport.
Czas na powrót czapja

Nie wiem tylko, gdzie Ty widzisz dobrą grę Francuzów, bo ja tam nic takiego nie zauważyłam, nawet nie byli
w stanie do bramki dotrzeć. Dwa razy w czasie całego meczu im się udało i to przypadkiem, za to Portugalia
cały czas atakowała Francuzów i to mocno agresywnie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nadal twierdzę, ze Francja była lepsza, a co do atakowania, to agresywnie atakowali Portugalczycy - aż za agresywnie, bo zarobili aż 6 żółtych kartek. Więcej sytuacji podbramkowych miała Francja, a Portugalia statycznie i powoli wyprowadzała kontry - nawiasem mówiąc nie podawali dokładnie.
Niemców faktycznie uważam za zbyt pewnych siebie ale Francji nie mam niczego do zarzucenia.
Po obejrzeniu wszystkich meczy dla mnie mistrzem powinni być Włosi.

A Ty oglądałaś ten mecz? Zdawało mi się, że pisałaś, że nie ale moze coś niedoczytałam
Odpowiedz

A zdjęcia i filmik to myślisz kto zrobił, duchy? ubawa2

Całego nie oglądałam ale jak wspomnieliście to włączyłam.

W mediach wypowiadają się odwrotnie i ja się z nimi zgadzam, że Portugalia grała lepiej niż Francja.
Nawet twierdzono, że Portugalczycy są o wiele lepiej przygotowani od Francuzów i co dało się zauważyć paaluh

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-07-2016, 21:15 )hogan napisał(a):  W mediach wypowiadają się odwrotnie i ja się z nimi zgadzam, że Portugalia grała lepiej niż Francja.
Nawet twierdzono, że Portugalczycy są o wiele lepiej przygotowani od Francuzów i co dało się zauważyć paaluh
To musieliśmy inne media oglądać i słuchać.
Co prawda TV Trwam nie oglądam, tam może tak nawijali, bo nawet w TVP Moher mówili inaczej.
No ale, z doskoku oglądałem komentarze, jednak z oglądanego meczu mnie wniknęło że lepiej grali Francuzi, niestety mniej skuteczni byli.
Odpowiedz

Nie wiem co tam "nawijali", bo to Twoja działka i Ty przecież non- stop takie kanały oglądasz... jak to dumnie brzmi "kanały".

Natomiast dużo mówią o tym, że Francuzi tylko umieją w słupki uderzać albo, że łażą po boisku jak flaki, to chyba o czymś świadczy, nieprawdaż?
A z resztą, nie cierpię tej nacji(Francji) i chwała, że przegrali!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zbigniew Boniek zwrócił uwagę na to, że aktualnie mistrzowie Europy na turnieju zagrali również przeciwko Polsce. - Mistrzowie Europy się z nami męczyli. Brawo Portugalia - napisał na swoim Twitterze.

Poza tym, Francuzom przede wszystkim powinno być wstyd, że przegrali bo nigdy nie przegrali na swoim boisku, jak z resztą wiele drużyn, jak gra u siebie, to wygrywa a tu taka porażka, są żałośni aż naprawdę wstyd.   sp7

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-07-2016, 23:44 )hogan napisał(a):  Nie wiem co tam "nawijali", bo to Twoja działka i Ty przecież non- stop takie kanały oglądasz... jak to dumnie brzmi "kanały".

Nie mam tych badziewnych moherowotoruńskich "kanałów" slecausuuski
Odpowiedz

To po kij o nich wspominasz?  :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-07-2016, 23:55 )hogan napisał(a):  Zbigniew Boniek zwrócił uwagę na to, że aktualnie mistrzowie Europy na turnieju zagrali również przeciwko Polsce. - Mistrzowie Europy się z nami męczyli. Brawo Portugalia - napisał na swoim Twitterze.

Poza tym, Francuzom przede wszystkim powinno być wstyd, że przegrali bo nigdy nie przegrali na swoim boisku, jak z resztą wiele drużyn, jak gra u siebie, to wygrywa a tu taka porażka, są żałośni aż naprawdę wstyd.   sp7

Zbigniew Boniek jest osobą, która powinna wiedzieć, że mecz meczowi nierówny i takie porównania, że mistrzowie Europy etc, są nie do końca zasadne. Równie dobrze możemy Polskę nazwać Mistrzami Świata, przecież zremisowała z aktualnymi MŚ Niemcami.. echh
Swoją drogą o tym Euro wolałbym jak najszybciej zapomnieć
Odpowiedz

No niby tak ale i tak mało nam brakowało  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości