Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

(27-06-2016, 23:20 )hogan napisał(a):  Jak byłby to żart, to by nie grali a nadal grają. Każdy kto śledzi dokładnie, to wie, że
jesteśmy diabelnie dobrzy, praktycznie nie do pokonania i nie ma mowy tu o szczęściu czy coś
z tych rzeczy. Po prostu w końcu mamy taki zespół jak trzeba.
Każdy kraj, co bierze udział w Euro, w tegorocznych zawodach, boi się Polski.

Oczywiście, że jesteśmy dobrzy - mówiłam, sam fakt, ze wyszliśmy wreszcie z grupy był nie lada osiągnięciem. I z pewnością dzięki temu, że mamy dobry zespół. Nie jest tak, że Polska jest super mocarstwem, jeżeli chodzi o piłkę i wszyscy sie nas boją. Każdy z zespołów podchodzi (powinien) z pokorą i szacunkiem do każdego przeciwnika, nie lekceważąc go - to nie jest żaden strach wyjątkowo przed Polską.

Zgadza się, trzeba być optymistami ubawa2
Odpowiedz

Brawo Zeta! o to właśnie chodzi paaluh 

Amadeo, kiedyś się nie bali, teraz się boją ale nie oznacza to, że Polska nie ma szacunku dla innych, jako do przeciwników ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(29-06-2016, 21:03 )hogan napisał(a):  Brawo Zeta! o to właśnie chodzi paaluh 

Amadeo, kiedyś się nie bali, teraz się boją ale nie oznacza to, że Polska nie ma szacunku dla innych, jako do przeciwników ubawa2

Każdy zespół w jakiś sposób ma stracha przed przeciwnikiem i Polska nie jest żadnym wyjątkiem, żeby ją traktować jako tych, których należy się bać. Można tak powiedzieć o Islandii, której z pewnością nikt się nie bał, a teraz Francja musi się zastanowić, jak z nimi grać.
Ważne, żeby Polska wygrała, a wzbudzanie strachu to rzecz drugorzędna ubawa2
Odpowiedz

Każdy ma stracha, to normalne ale przed Polską mają wyjątkowo jak nigdy i sami o tym piszą a więc nie sugeruj się tym, co
ja piszę ale co piszą choćby trenerzy z różnych krajów, każdy chociaż raz wspomniał o tym, że na tych Euro, Polski
trzeba się bać.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-06-2016, 21:29 )hogan napisał(a):  Każdy ma stracha, to normalne ale przed Polską mają wyjątkowo jak nigdy i sami o tym piszą a więc nie sugeruj się tym, co
ja piszę ale co piszą choćby trenerzy z różnych krajów, każdy chociaż raz wspomniał o tym, że na tych Euro, Polski
trzeba się bać.

Każdy trener tak mówi o innych drużynach - słyszałam z ust Francuzów, że trzeba sie bać Niemców, od Niemców, że trzeba się bać Belgii, od Portugalii o strachu przed Polską - nie sugeruję się Twoimi wypowiedziami ale podobnie, jak Ty słucham, co mówią inni.
Odpowiedz

A ja nie interesuję się co mówią o innych, bo mnie interesuje tylko Polska ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-06-2016, 21:41 )hogan napisał(a):  A ja nie interesuję się co mówią o innych, bo mnie interesuje tylko Polska ubawa2

Przecież przed chwilą napisałaś, że inni trenerzy mówią o strachu przed Polską..., to skąd wiesz, co mówią inni...? :lol:
Odpowiedz

No ale na temat Polaków a nie innych krajów  :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-06-2016, 22:34 )hogan napisał(a):  No ale na temat Polaków a nie innych krajów  :lol:

Piszę o wszystkich, bo trzeba starać się byc bezstronnym :lol:
Odpowiedz

A pisz, pisz sobie i niech wyjdzie Ci na zdrowie  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości