Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Oho widzę drobna sprzeczka sadsmut3
Odpowiedz

Z pewnością KAŻDY widzi wszystkie rzeczy praktycznie inaczej, interpretuje wiele spraw różnie - w innym wypadku wszyscy mówilibyśmy na każdy temat to samo. nie byłoby różnicy zdań i dyskusji.
Nie znam go osobiście i nie mogę powiedzieć, co go wpienia - podobnie, jak Ty, poza tym podobnie jak ja, to, o czym piszesz znasz z mediów i nie mozesz mówić, że to totalne brednie. I nie chodzi o żadne sensacje, bo to, jak się zachowuje nie jest żadną sensacją, wszyscy go widzą, słyszą i odpowiednio odbierają.
Nie wiem, jakiego haka ktoś na niego znalazł, czy szuka - po co jakakolwiek hak, czy coś, co nazywasz tania sensacją, ludzie maja oczy, uszy - widzą i słyszą.
Nie oczerniam go, tylko przedstawiam mój punkt widzenia i nie wydaje mi, żeby takie słowa pod moim adresem były na miejscu. Podobnie mogłabym powiedzieć, ze Ty go idealizujesz.
Wcale nie neguje, że chce grać i powiedziałam - jest w tym bardzo dobry, co nie znaczy, że moze się podobać jego zachowanie.
bonaparte napisał(a):Jak na razie to chyba najwiecej strzelił bramek w odroznieniu od Lewego.

Tak, strzelił najwięcej goli, drugi Messi, a lewy nie wiem który.
Odpowiedz

Chodzilo mi o mistrzostea Europy oczko portugalia strzelila sporo chyba goli ale nie wygrała żadnego meczu. Mieli trudną grupę oczko
Odpowiedz

Ronaldo był i jest uważany za gwiazdę piłkarską.Oczywiście daleko mu do takich piłkarzy jak np :Maradona,Rosii,Platini. Jeśli jest sie gwiazda to trzeba byc przygotowanym na ewentualne zaczepki ze strony dziennikarzy.
Odpowiedz

Amadeo, nikogo nie idealizuję ale nie lubię oczerniania, bo to jest oczernianie.
Tania sensacja, to właśnie podłapanie tematów medialnych tylko po to aby wyrobić Mu złą opinię.
Do swego zdania zawsze masz prawo, inaczej Twego posta by tu nie było buziak

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(24-06-2016, 22:04 )bonaparte napisał(a):  Chodzilo mi o mistrzostea Europy oczko portugalia strzelila sporo chyba goli ale nie wygrała żadnego meczu. Mieli trudną grupę oczko

Wszystkie mecze zremisowali ubawa2

Hogan, cały czas nie rozumiem, gdzie widzisz związaną z nim jakąkolwiek tanią sensację, czy w ogóle sensację? Wszystko, co sie wokół niego dzieje jest otwarte, nie ma jakiegoś szukania - z kim, kiedy, po co - tak jest często między gwiazdami. Tu niczego takiego nie ma, niczego się nie wygrzebuje, nie szuka, nie wyciaga na jaw jakichś sprawek - wszystko dzieje się przy "otwartej widowni", więc nie ma tu żadnej sensacji.
Chodzi mi o to, jak sie zachowuje i jak się odbiera takie zachowanie - jeżeli ja będe pyskować, obrażać innych, być dla nich arogancka,pokazywać się jak rozkapryszone dziecko, to kiedy ktoś to powie, to będzie mnie oczerniał?
A nie oczerniam, bo widzę, jak się zachowuje. Nie wiem dlaczego używasz takich słów?
Odpowiedz

Zwyczajnie, uczepiłaś się Jego, bo pisałam i teraz napiszę trzeci raz, na każdego kto jest w mediach, zawsze wyszukują
tanich sensacji a tanią sensacją w tym przypadku jest, że On pyskuje czy źle się zachowuje. On jest od grania i guzik kogo
powinno obchodzić jak się zachowuje. Każdy powinien patrzeć na to jak gra a gra dobrze i reszta dyskusji jest moim
zdaniem zbędna, bo takie brudy można wyciągać na każdego. Ale to niczego nie udowadnia i nie przeszkadza i tak bycia
 najlepszym, bo najlepszym dla swego kraju jest.

Górniak jak śpiewa, każdy wie i mało kiedy ktoś pisze jak się zachowuje a zachowuje się jak... idiotka.
Malczewski, jak śpiewa, każdy wie a zachowuje się jak ostatni palant.
Boniek jak grał , każdy wie a skandali wokół niego była cała masa i też takiego samego pokroju jak o powyższym.
Tak wymieniać można każdego, kto jest medialny a tym bardziej jak zrobił sławę i jest dobry w tym co robi.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Myślę, że chyba mnie nie rozumiesz.

- nikt nie wyszukuje na jego temat żadnych sensacji - ja przynajmniej o takich nie słyszałam, może Ty..., przecież nie wyciąga sie o nim żadnych brudów
 - z pewnością nieprawidłowo użyłaś słowa "sensacja"
 - gra bardzo dobrze i o tym cały czas mówię
 - zachowuje sie tak, że jest odbierany jako pozorant zapatrzony w siebie
 - na temat Górniak wciąż krążą w jakichś kolorowych pisemkach gadki, sensacje, owszem piszą, jak sie zachowuje - dla mnie tez jak idiotka. nawiasem mówiąc, to nie oczernianie z Twojej strony? Tak ją po prostu odbierasz
 - nie wiem, kto to jest Malczewski - znam malarza
 - niewykluczone, że gdyby Boniek teraz grał i zachowywał się skandalicznie pisałabym o nim podobnie, jak o Ronaldo
 - inni świetni piłkarze - np Lewandowski, Messi, czy Buffon - chyba najlepszy bramkarz świata nie sa odbierani tak, jak Ronaldo

W jednym masz absolutną rację - nie ma o czym dalej dyskutować, bo chyba nie bardzo rozumiesz o co mi chodzi.
I cały czas powtarzam - jest bardzo dobrym piłkarzem, kwestia odbioru.

Dzisiaj mamy mecze i trzeba kibicować Polsce, żeby wygrali    ubauba8 fizja9
Odpowiedz

Niestety śniło mi się że Polska przegrała.
Odpowiedz

(25-06-2016, 10:17 )bonaparte napisał(a):  Niestety śniło mi się że Polska przegrała.

A może położysz się i zaśniesz ponownie - może źle patrzyłeś na cyferki pokazujące bramki? :lol:
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości