Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Kto się ze mną założy że finał będzie Polska - Islandia? oczko
Tylko nie wiem o co. Może jak przegram to na awatarze będę miał kogoś kogo nie lubię, np. Lewandowskiego.
Odpowiedz

Nie będę się zakładała bo moje wiedźmowe wizje, nic mi nie podpowiadają   hyelou5

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(22-06-2016, 23:42 )bonaparte napisał(a):  Kto się ze mną założy że finał będzie Polska - Islandia? oczko
Tylko nie wiem o co. Może jak przegram to na awatarze będę miał kogoś kogo nie lubię, np. Lewandowskiego.

W zasadzie miałem ochotę przyjąć zakład z propozycją że jak przegram dam sobie na avka Panią Pawłowicz lub P Macierewicza, lecz to by znaczyło że nie chcę takiego sukcesu Polaków. A ja jak najbardziej bym chciał, pomimo że troszkę sceptyczny jestem.
Odpowiedz

No i kiedy Polska gra?
Odpowiedz

(23-06-2016, 14:04 )bonaparte napisał(a):  No i kiedy Polska gra?

W sobotę chyba.
Odpowiedz

(21-06-2016, 20:10 )hogan napisał(a):  1/8 finału Euro 2016

Grupa C:
12.06: Polska - Irlandia Płn. 1:0
12.06: Niemcy - Ukraina 2:0
16.06: Ukraina - Irlandia Płn. 0:2
16.06: Niemcy - Polska 0:0
21.06: Irlandia Płn. - Niemcy 0:1
21.06: Ukraina - Polska 0:1

Polska gra ze Szwajcarią
 w sobotę 25 czerwca o godz. 15:00

11.06: Albania - Szwajcaria 0:1
15.06: Rumunia - Szwajcaria 1:1
19.06: Szwajcaria- Francja 0:0

Obecnie, Niemcy i Polska mają po 7 punktów, Szwajcaria 3, Ukraina jedzie do domu.

[Obrazek: euro-2016-faza-pucharowa_26007955.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(22-06-2016, 20:04 )Amadea napisał(a):  Zremisowali ale i tak Portugalia na 3 miejscu w grupie! :ubawa:

A to takie śmieszne ? hug
Odpowiedz

(23-06-2016, 17:31 )Jimmy napisał(a):  
(22-06-2016, 20:04 )Amadea napisał(a):  Zremisowali ale i tak Portugalia na 3 miejscu w grupie! :ubawa:

Chciałam, żeby Portugalii ktoś "utarł nosa", bo bazują na jednym "gwiazdorze" - Ronaldo, z którego zrobiono już bożyszcze.
To bardzo dobry wynik dla Węgrów - potrafili strzelić aż 3 gole, a dla Portugalii mało chwalebny, bo pozwolili sobie wbić :lol:
Tacy super ze swoim gwiazdorem, a są na 3 miejscu, za Islandią :lol:
Odpowiedz

(23-06-2016, 18:46 )Amadea napisał(a):  
(23-06-2016, 17:31 )Jimmy napisał(a):  

Chciałam, żeby Portugalii ktoś "utarł nosa", bo bazują na jednym "gwiazdorze" - Ronaldo, z którego zrobiono już bożyszcze.
To bardzo dobry wynik dla Węgrów - potrafili strzelić aż 3 gole, a dla Portugalii mało chwalebny, bo pozwolili sobie wbić :lol:
Tacy super ze swoim gwiazdorem, a są na 3 miejscu, za Islandią :lol:

Moim zdaniem Ronaldo nigdy nie był 'wielkim" piłkarzem.No chyba,że medialnie.Portugalczycy zdaje sie nie są w formie :lol: ,a jeden Ronaldo nic nie zrobi.U nas za najlepszego piłkarza uznawany jest Lewandowski,a gole strzela Błaszczykowski.
Czyżby Portugalia nie awansowała ?
Odpowiedz

Portugalia nie wysila się z byle powodu i dają popalić w odpowiednim monecie, to zawsze była ich taktyka i nie
bagatelizowałabym ich, jako przeciwnika. A z resztą, jak ktoś nie docenia przeciwnika, to zawsze jest na przegranej
pozycji.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości