Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Nie mówię o piłkarzach - to inna bajka.
Co do trenera Niemców, zawsze był dla mnie gustownie, elegancko ubrany, widziałam też wiele jego zdjęć, gdzie widać, że ubiera się ze smakiem. Jest w nim dużo charyzmy i facet z pewnością wyróżnia się wśród innych. Oglądałam pokazywane zdjęcia Nawałki i faktycznie, można powiedzieć, że nie tylko "jakieś tam" dresy, czy byle jakie ciuchy.
Odpowiedz

O gustach się nie dyskutuje i raczej zaakceptowałabym każdy ubiór u mego mężczyzny ale o obcych, mogę
powiedzieć, że nie wyszłabym nawet na ulicę z kimś takim jak Lowe ze względu na jego ubiór, bo bym się
jego wstydziła. Co innego nasz trener, ten rzeczywiście ma gust... no w moich oczach, takiego bym się
nie wstydziła.  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wszystko rzecz gustu, jasne ubawa2
Ja bym prędzej się pokazała z niemieckim trenerem - nie wiem, gdzie powód do wstydu...? No, chyba że Ty byłabyś nieodpowiednio ubrana co do niego..., to co innego. Na naszego trenera nigdy nie patrzyłam w kategoriach gustu i elegancji ubawa2
Odpowiedz

Nie znam jego ubioru na co dzień i oceniam obydwóch po tym co zobaczyłam w miejscu publicznym na meczu.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(19-06-2016, 20:30 )hogan napisał(a):  Nie znam jego ubioru na co dzień i oceniam obydwóch po tym co zobaczyłam w miejscu publicznym na meczu.

Podobnie jak ja, jeżeli chodzi o codzienny ubiór. Mówiłam chyba wcześniej, że kibicuję Borussii, oglądam też sporo meczów reprezentacji Niemiec, dlatego wiele razy go widziałam. Wizerunek Nawałki nie wzbudza we mnie aż takiego entuzjazmu - jednak na zdjęciach, które pokazywali, wyglądał - całkiem, całkiem... :wink:
Zaraz będę oglądała mecz Francja - Szwajcaria, wiadomo, że z grupy wyjdą i fajnie, jakby na pierwszym miejscu.
Odpowiedz

Miłego oglądania slecausuuski

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Z jednej i drugiej strony cały czas defensywa, chociaż u Francuzów bardziej precyzyjne podania i więcej strzałów na bramkę.
A Albania z Rumunią wygrywa 1:0

Chyba z pośpiechu napisałam wcześniej, że obie drużyny w defensywie - oczywiście odwrotnie [Obrazek: am9rog.gif]
W drugiej połowie był fantastyczny strzał piłkarza francuskiego - piłka była prawie w bramce - odbiła sie od poprzeczki, od ziemi i wyleciała, nie przekraczając linii bramki.
Francja wyszła z grupy na 1 miejscu i jeżeli Polska wyjdzie na drugim, to będą naszym przeciwnikiem.
Odpowiedz

A niby dlaczego Polska na drugim? A nie na pierwszym? lejewdu

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(19-06-2016, 21:54 )Amadea napisał(a):  Francja wyszła z grupy na 1 miejscu i jeżeli Polska wyjdzie na drugim, to będą naszym przeciwnikiem.
Jeżeli Polska zajmie 2 miejsce w grupie, to zagra ze Szwajcarią. ubawa 2A gra z 2C.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

(20-06-2016, 13:07 )Filip napisał(a):  
(19-06-2016, 21:54 )Amadea napisał(a):  Francja wyszła z grupy na 1 miejscu i jeżeli Polska wyjdzie na drugim, to będą naszym przeciwnikiem.
Jeżeli Polska zajmie 2 miejsce w grupie, to zagra ze Szwajcarią. ubawa 2A gra z 2C.

Masz rację - ja może za dużo meczy oglądam na raz, zbytnio sie wszystkimi ekscytuję, a potem się miesza ubawa2
W każdym razie jeżeli dzisiaj wygra Anglia, to na pewno wychodzimy z grupy ubawa2
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości