Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

(15-06-2016, 23:39 )hogan napisał(a):  Mam rozumieć, że Francja wygrała?  ubawa2
Oni też czasem są nieprzewidywalni.

To akurat można było przewidzieć i nic w tym dziwnego, że wygrali ubawa2
Odpowiedz

W tym muszę chyba się zgodzić  ubawa2

No ja nie mogę już doczekać się dzisiejszego meczu, co to będą za emocje!   boisie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(16-06-2016, 12:21 )hogan napisał(a):  W tym muszę chyba się zgodzić  ubawa2

No ja nie mogę już doczekać się dzisiejszego meczu, co to będą za emocje!   boisie

Uśmiechnęłam się dziś, kiedy rano w tv red. Orłoś zapytany, jaki będzie wynik, odpowiedział z pasją: "jasne, że wygramy!!". Po chwili jakby się zastanowił i już bardziej spokojnie powiedział , no...., chyba żebyśmy przegrali... :-(  ale chwileczkę - zawsze możemy zremisować ;-)
Wszystko to naturalnie żarty ale w każdej (prawie) rozmowie pojawia sie temat dzisiejszego meczu ubawa2 Słusznie ktoś powiedział - muzyka i sport łączą narody ubawa2
Trzeba jeszcze poobserwować Ukrainę, bo oni dobrze grają i...., czekamy na wieczór slecausuuski
Odpowiedz

To ja na tę okoliczność, idę do dentysty abym mogła dobrze gryźć w razie czego  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Przełączyłam i akurat Walijczycy strzelili pięknego gola - superek!

A co Ty masz zamiar gryźć - orzechy, czipsy, czy paznokcie....? Chyba nie meble.... zhm
Odpowiedz

(16-06-2016, 15:55 )Amadea napisał(a):  Przełączyłam i akurat Walijczycy strzelili pięknego gola - superek!

A co Ty masz zamiar gryźć - orzechy, czipsy, czy paznokcie....? Chyba nie meble.... zhm

Ja jak nie przegapie meczu to paznokcie będę obgryzal, specjalnie wstrzymałem się z obcinaniem.
Odpowiedz

Nie wiem co Amadeo, pewnie coś, co będę miała pod ręką... pilot, telefon, kant segmentu czy stołu... co pierwsze "podleci" :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(16-06-2016, 18:55 )hogan napisał(a):  Nie wiem co Amadeo, pewnie coś, co będę miała pod ręką... pilot, telefon, kant segmentu czy stołu... co pierwsze "podleci" :ubawa:

No, nie...., pilota nie możesz, bo nie będziesz oglądać - najlepiej połóż przed sobą parę rzeczy - już teraz przygotuj i czekaj..... ubawa2

Sędzia przerwał mecz Ukraina - Irlandia, bo duży grad.
Odpowiedz

Oby nie przerwali jak my będziemy grali, bo nam grad nie straszny, przyzwyczajeni jesteśmy do zimnych klimatów
a szansę na wygraną by wzrosły ubawa2

Ja idę na kanapę już zająć pozycję  ubawa2

Spotkamy się po meczu  g7vksd1 

gxvksd1

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A ja ide na kolację
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do: