Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Noo to fajnie że choć jeden meczyk wygrali. Zawsze to lepiej niż nic.
Cieszę się. fizja :ubauba: sadsmut zabsa5
Odpowiedz

Jeden jedyny, bo tylko jeden był, potem będzie więcej wygranych paaluh

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(13-06-2016, 4:08 )hogan napisał(a):  Jeden jedyny, bo tylko jeden był, potem będzie więcej wygranych paaluh

Oby marzenia się  ziscily. paaluh
Odpowiedz

Sam nie wiem co mysleć po tym meczu z Irlandia Płn. Polacy wypadli nadspodziewanie dobrze. Powstaje tylko pytanie czy my tacy dobrzy, czy ta Irlandia taka słaba. Pewnie nastepne mecze to pokażą.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

(13-06-2016, 10:46 )Filip napisał(a):  Sam nie wiem co mysleć po tym meczu z Irlandia Płn. Polacy wypadli nadspodziewanie dobrze. Powstaje tylko pytanie czy my tacy dobrzy, czy ta Irlandia taka słaba. Pewnie nastepne mecze to pokażą.

I jedno i drugie - jedni dobrzy, drudzy słabi, skupiający się na obronie ale masz rację, trzeba obejrzeć resztę meczów, żeby można było dobrze ocenić oba zespoły.
Wczoraj usłyszałam dwa różne, ciekawe komentarze po meczu Polski i Niemiec. Kiedy Polska skończyła komentator z zachwytem powtarzał, że WRESZCIE wygraliśmy, cała Polska czekała, że WRESZCIE etc. Po meczu Niemiec ocena była inna - dlaczego tylko dwie bramki...?
Czy to znaczy, że polski zespół i kibice chcieli tylko 1:0, żeby pokazać, że WRESZCIE...., a Niemcom zależało na jak najlepszym wyniku...?
Do tego Polacy mieli słabego przeciwnika, a Niemcy silną, dobrze wyszkoloną i zorganizowaną Ukrainę.

Teraz jednak nie czas na takie rozważania, trzeba się cieszyć paaluh
Odpowiedz

Hiszpania wygrała z Czechami ale nie był to dla mistrzów wcale lekki mecz. Byli jednak bardziej systematyczni i konsekwentni - Czesi musieli praktycznie wciąż byc pod swoja bramką. W końcowych minutach mało brakowało, a udałby się gol Czechom.
Odpowiedz

Do lochów z tą czarownicą  ubawa2

Polska to bardzo dobry zespół, jakiego od dawna nie było a więc, że WRESZCIE wygrali, to zasługa WRESZCIE dobrego zespołu.
Tu można pochwalić trenera, co umie zorganizować taki zespół, który wygra.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(13-06-2016, 17:21 )hogan napisał(a):  Do lochów z tą czarownicą  ubawa2

Polska to bardzo dobry zespół, jakiego od dawna nie było a więc, że WRESZCIE wygrali, to zasługa WRESZCIE dobrego zespołu.
Tu można pochwalić trenera, co umie zorganizować taki zespół, który wygra.

O co Ci chodzi - naprawdę się cieszę! ubawa2 i niekoniecznie do lochów - mówiłam, że jestem sceptykiem (nie tylko w sporcie) ubawa2
Ładnie to ujął Krychowiak "solidne zwycięstwo"...., 1:0 to "solidne"? Cieszę się z wygranej ale wpadam w taką euforię, jak Ty.
Stare powiedzenie - "nie chwal dnia przed zachodem".
Odpowiedz

Hiszpanie męczyli sie z Czechami.Strzelili gola w niemalże ostatniej minucie meczu.Nie bez winy bł przy tym golu Petr Cech ( bramkarz Czechów),bo się zagapił.Gdybym ja był na jego miejscu wybronił bym tego gola bezradny ubawa2
Odpowiedz

Pomyłka w moim poprzednim poście - miało być oczywiście - "nie wpadam w taką euforię".

Żal mi było wczoraj Ukraińców, bo pokazali naprawdę bardzo dobrą grę. Mało brakowało, a Czesi strzeliliby sobie samobójczego, bardziej musieli pilnować obrony, a nie atakowali.
Super Jimmy, to dobry jesteś fizja9 :lol:
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości