Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Obawiam się trochę Ukrainy jak będzie grała z Polską...  ale mam nadzieję, że przynajmniej zremisujemy. sadsmut3

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(12-06-2016, 20:35 )Amadea napisał(a):  
(12-06-2016, 20:22 )bonaparte napisał(a):  Ta Irlandia też przypadkowo się do tych mistrzostw nie dostała, chyba nawet w eleminacjach mieli pierwsze miejsce.

Mieli pierwsze miejsce i przypadkowo?

Właśnie napisałem że nie przypadkowo oczko
Odpowiedz

(12-06-2016, 21:00 )Siwy napisał(a):  Jak będziemy grać z Ruskimi to będę zaciekle kibicował.
No ale fajnie że wygraliśmy, może jeszcze jakiś uda się wygrać..?..kto wie..?

Faktycznie - kto wie...? bezradny ja mimo dobrej gry Polaków jestem wciąż sceptyczna, pomimo ale teraz cieszmy się z wygranej
Odpowiedz

To bardzo źle, że jesteś sceptyczna, takich ludzi powinni zabunkrować, zamknąć gdzieś w czarnej
piwnicy czy coś podobnego aby nie sieli złej energii.  ubawa2

POLSKA WYGRA! fizja szampanowowo

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(12-06-2016, 21:30 )hogan napisał(a):  To bardzo źle, że jesteś sceptyczna, takich ludzi powinni zabunkrować, zamknąć gdzieś w czarnej
piwnicy czy coś podobnego aby nie sieli złej energii.  ubawa2

POLSKA WYGRA! fizja szampanowowo

:ubawa: Nie sieję złej energii, bo jestem sama w mieszkaniu i nikomu tej negatywnej energii nie oddaję ubawa2 Poza tym, jeżeli człowiek jest sceptyczny, to  nie znaczy, że sieje złą energię.
A Twoje POLSKA WYGRA! odnosi się do finału mistrzostw   :wink:

Ukraina miała bardzo dobrą pierwszą połowę!  No..., ale Niemcy strzelili gola - bardzo ładna główka.

Bonaparte, nieuważnie przeczytałam - masz rację slecausuuski
Odpowiedz

No i właśnie, nie wiedząc dlaczego, tej Ukrainy się obawiam... coś mi podpowiada, że mamy czego
się bać a takie sygnały są niepokojące... sadsmut3 
Nie wiem co to jest ale czasem miewam takie przebłyski, jak u jasnowidza.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Hogan, Ukraina była dobra od początku eliminacji, a teraz też grała dobrze i mieli szansę na gola.
Niemcy w doliczonym czasie strzelili super gola i wygrali 2:0
Ukrainy trzeba sie obawiać, bo jest naprawdę dobra i pełna detrminacji.
Odpowiedz

No i Niemcy będą na 1-szym miejscu w 'naszej" grupie.I to właśnie ich sie obawiam.Remis z Niemcami nam nie zaszkodzi.
Odpowiedz

(12-06-2016, 23:10 )Jimmy napisał(a):  No i Niemcy będą na 1-szym miejscu w 'naszej" grupie.I to właśnie ich sie obawiam.Remis z Niemcami nam nie zaszkodzi.

Na razie Jimmy, na razie..., jeszcze Ukraina gra z Irlandią, a pokazała dobra grę - nie wiadomo...
Ja czekam jutro na mecz Hiszpanii, bo to jeden z moich 3 typów na podium ubawa
Odpowiedz

W eliminacjach, Ukraina zajęła 10 miejsce, Niemcy drugie a Polska 28 ale mimo wszystko, najbardziej obawiam
w tej chwil Ukrainy a nie Niemców a potem, będę obawiała się innych. Ale nie Niemców i nie Hiszpanii.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości