Ocena wątku:
  • 29 głosów - średnia: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jaką lubisz rybę?

Też robię na śmietanie i albo z głów rybich lub ze szprotek, wtedy te małe rybki można jeść w całości a jak z głów to robi się super rosół. mniam

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No to chyba robisz jak moja mama :lol:
dokładnie tak też ubawa2

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Nooo.. to to ja rozumiem :zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dobrą rybą według mnie jest karp jaki okoń, te ryby mi smakują, śledzie również, ale dobrze przyprawione oczko
Odpowiedz

Okoń jak najbardziej ale okropnie ciężko się jego czyści ubawa
Węgorz w occie, smażony pstrąg i wędzona makrela to są moje typy ubawa
Odpowiedz

Jadłeś pieczonego węgorza? Napiszę Ci, że warto spróbować i być może Twoje upodobania co do ryb, by
się zmieniły  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A jedliście np. rekina? Ja dawno temu nad bałtykiem jadłem rekina, bardzo mi smakował.
Odpowiedz

Labraxa,znaczy się okonia morskiego spróbujcie-miód malina.
Rekina miałem okazję spróbować,ale się brzydziłem bo w końcu nie odróżniam żarłacza białego od reszty tej hołoty ludojadów.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Ja chyba ogólnie lubię wszystkie ryby, przynajmniej te, co dotychczas jadłam ubawa2 ...wczoraj jadam śledzie i jakąś w potrawce ale nie wiem jaką, ważne że smakowała. ubawa2
Odpowiedz

Jadłam wszystko co jest dostępne w sprzedaży i pochodzi z wody, nawet węża wodnego czy aligatora. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości