Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anty Wirusy

Teraz używam Microsoft Internet Security, jest za darmo i działa szybko, wcześniej miałem ESET, też dobrze działało w tle i miało więcej funkcji, ale po jakimś czasie kazali mi wykupić licencję grubo ponad sto złotych, no chyba ich pogięło.
Odpowiedz

Ja żadnego nie mam w tej chwili i jakoś da się żyć.  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mam awasta za darmo i jestem zadowolony , chociaż próbują aby mnie zmusić do kupna lepszej wersji Awasta

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Zawsze można odinstalować i zainstalować na nowo aby nadal była próbna wersja darmowa ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Być może można to robić bez kłopotów , lecz ja chciałem powiedzieć ze namawiają do kupna ich anty wirusowego programu o większym zabespieczeniu.

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Namawiają, bo ten program nie jest darmowy, darmowy jest tylko okres próbny, czyli wersja beta.
Potem za ten program się płaci jak ktoś chce używać. Obecnie, nie masz w pełni zabezpieczonego komputera, bo
ta wersja, którą masz, straciła ważność.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Najlepszym antywirusem jest zdrowy rozsądek.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Avast jest w pełni darmowy, ale jak chce mieć się dodatkowe funkcje trzeba kupić płatną wersję.
Miałem AVAST i zauważyłem, że on wykrywa często wirusy tam gdzie ich nie ma.
Odpowiedz

O tym właśnie piszę a więc to co jest darmowe, to można bez tego się obyć a to za co jest potrzebne, to za to już się płaci.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(03-01-2016, 21:22 )bonaparte napisał(a):  Avast jest w pełni darmowy, ale jak chce mieć się dodatkowe funkcje trzeba kupić płatną wersję.
Miałem AVAST i zauważyłem, że on wykrywa często wirusy tam gdzie ich nie ma.

Taki chwyt reklamowy że niby to jest skuteczny i znajduje wirusy.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości