Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aktualizacja do Windows 10

Czy to się opłaca?
Ciągle mi sie wyświetla ta opcja, ale boję się że komputer mi zwolnii. oczko
Odpowiedz

Ja mam od dawna i nie narzekam a wręcz zadowlona jestem ubawa  Żadnych minusów nie zauważyłam.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

A jakie są plusy? oczko
Odpowiedz

Szybciej chodzi i są inne, lepsze ustawienia

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Powiadomienie o możliwości instalacji windows 10 to uaktualnienie windows KB3035583 znane też jako GWX.exe
Jeśli komuś ono przeszkadza to można je odinstalować z poziomu panelu aktualizacji windows.

Oczywiście aktualizacja ta po chwili pojawi się ponownie ale wtedy zamiast instalacji można ją ukryć, (opcja dostępna po kliknięciu na aktualizacji prawym klawiszem myszy) dzięki czemu wybrana aktualizacja się nie zainstaluje a jako że została ukryta nie będzie się więcej pojawiać na liście do zainstalowania.

Ukryte aktualizacje można w dowolnej chwili przywrócić odpowiednią opcją w panelu sterowania.
Odpowiedz

Pytałem się ostatnio informatyka czy warto aktualizować do Windows 10 to powiedział że nie warto. Nie pytałem dlaczego bo już gdzieś takie same opinie czytałem w necie więc dałem sobie spokój z tą aktualizacją.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Mi podoba się po aktualizacji, wygląd ikonek na pulpicie, są teraz jak w telefonie dotykowe, tzn. tylko z wyglądu są takie. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

W tym nowym lapku tak mam ale to nie Windows 10.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Jakoś mam problem z uwierzeniem,że ktoś da mi coś za darmo.Znaczy lepsze w zamian gorszego.
Ciekawe co poza udoskonaloną inwigilacją z tego wyniesie?

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

To ma zachęcić ludzi do kupna Windowsa oczko A wątpliwe by ktoś kupował windows 10 jak ma Windows 7. A tak więcej się sprzeda Windowsów 7 a pewnie nie wszystkie się sprzedały.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości