Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszmar zakazów u Świadków Jehowy

O widzisz to chyba na odwrót bo UFO widziało bardzo duzo ludzi , wojskowych , cywili itd a Boga ? mamy jakis mglisty przekaz ze starej ksiegi
Odpowiedz

Nikt UFO nie widział, tzn. kosmitów nikt nie widział bo niezidentyfikowane obiekty latające, każdy może zobaczyć.
Ja na przykład widziałam dwa dni temu, leciało takie coś nad moją głową, migało żółtym, czerwonym i chyba
zielonym światełkiem i miało kształt trójkątny... dla mnie to był niezidentyfikowany obiekt latający. Niezidentyfikowany, bo
nie wiedziałam co to było... aż zleciało niżej i okazało się, że jest to helikopter.
Ludzie co twierdzą, że widzieli UFO, to także mają na myśli obiekty a nie zielonych ludzików.
I takie obiekty można zobaczyć na podstawie czegoś, czego nie znamy lub nie rozumiemy, to może być wszystko a najczęściej
są to wynalazki wojskowe, które nie mogą ujrzeć światła dziennego i stąd powstało UFO i ludziki.
A więc UFO to bajka jak nic a o istnieniu Boga, tak jak wcześniej pisałam, wiemy bardzo dużo.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jest takie podejrzenie ,wśród osob wierzących (niektórych) ze Demony "spadna" z nieba ,jak wlasnie kosmici ,podajac się za kosmitów w dniach ostatnich.A teraz "wtajemniczeni" karmia nas filmami o czarach,kosmitach,wampirach ,abyśmy byli przygotowani na "bliskie spotkanie pierwszego stopniaa" abyśmy uwierzyli w UFO ,by latwiej zaakceptować demony wśród nas.Oczywiscie "przylecą z gwiazd" jako "przyjaciele ludzkości" a w istocie po to by nas zgubic zhm
Odpowiedz

To też racja Atheno, faktycznie demony mogą przybrać taką postać. zhm
A może już przybrały taką postać i jeśli rzeczywiście(w co wątpię) ktoś widział ufoludka, to może miał styczność z demonem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

To nie będą demony tylko zielone ludziki po solidnym specnazowskim szkoleniu i arabscy bojownicy również nieżle w obozach szkoleniowych wytrenowani.
Może by im na żer tych niszczęsnych domokrążców dać. Tyle że strasznie ich mało jest.
Ludziska nawracjcie się na brooklińską ideologię, jesteście za przynętę potrzebni.
Odpowiedz

Domokrążcy nie pomogą w zbawieniu świata, sprzedadzą co jedynie zerdzewiałą patelnię.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(18-12-2015, 15:51 )hogan napisał(a):  Domokrążcy nie pomogą w zbawieniu świata, sprzedadzą co jedynie zerdzewiałą patelnię.

O dziwo wyjątkowo w tematyce religijnej zgodni jesteśmy Izuniu. slecausuuski
Widzę że pod moim wpływem wielkie postępy Niewiasto czynisz. kwiaatttt4
Krocz dzielnie tą drogą i nie potykaj się o jakieś tam gazetki podrzucone na progu. gy4
Odpowiedz

Nie wiem jakie gazetki masz na myśli i mam nadzieję, że Ty w końcu przejrzysz na oczy, bo szkoda by było jakbyś
poszedł na wieczną zagładę. buziak 
I nie zauważyłam abym w czymś się z Tobą zgadzała. Napisałam tylko sprostowanie do Twego posta na temat domokrążców bo
 odniosłam wrażenie, że mylisz i ludzi i znaczenie tego słowa.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(19-12-2015, 0:26 )hogan napisał(a):  I nie zauważyłam abym w czymś się z Tobą zgadzała. 

[Obrazek: hqdefault.jpg]

Szkoda  fizja3
Odpowiedz

(15-12-2015, 11:06 )Belial napisał(a):  Dla mnie to zwykli domokrążcy a z apostołami mają tyle wspólnego co i ja . Ja bym mial wszędzie widzieć Szatana to bym chyba zwariował

Wobec tego i Jezus i apostołowie, oraz wszyscy we wczesnochrześcijaństwie byli domokrążcami. Jezus zapowiedział, że Ci-jak to nazywasz, domokrążcy, będą przy końcu tego szatańskiego systemu, głosić Dobrą Nowinę, wszystkim na całej ziemi. Ale nie wszystkim to się spodoba. Co do tego regulaminu który wkleił Siwy..... Żal mi ludzi, którzy nie tylko takie bzdury łykają jak kaczka mokre otręby, ale jeszcze przekazują je dalej. Stek bzdur....
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości