02-11-2015, 20:25
Facebook jest jak lodówka
10-11-2015, 12:42
Jak tylko założyłam profil na FB, to byłam zdziwiona co ludzie tam robią całymi dniami. Tam nie ma kompletnie co robić!
Przecież obrazki, filmiki i inne rzeczy, wygodniej jest wstawiać na forum i przynajmniej mamy pewność, że zawsze ktoś
zajrzy, skomentuje a tam wszystko leci jak z automatu, założę się, że z 90% nawet nikt nie zauważył tego, co zostało
tam umieszczone... albo może nawet, zauważyło co jedynie ułamek jednego procenta.
Nie wiem i nigdy nie pojmę co tam ludzi trzyma. Osobiście, nie miałabym tam profilu gdyby nie zależało mi na reklamie Gryfa.
Przecież obrazki, filmiki i inne rzeczy, wygodniej jest wstawiać na forum i przynajmniej mamy pewność, że zawsze ktoś
zajrzy, skomentuje a tam wszystko leci jak z automatu, założę się, że z 90% nawet nikt nie zauważył tego, co zostało
tam umieszczone... albo może nawet, zauważyło co jedynie ułamek jednego procenta.
Nie wiem i nigdy nie pojmę co tam ludzi trzyma. Osobiście, nie miałabym tam profilu gdyby nie zależało mi na reklamie Gryfa.
11-11-2015, 0:05
Jedynie grupy zamknięte czy otwarte, tematyczne i czat.
11-11-2015, 0:10
11-11-2015, 2:19
12-11-2015, 0:15
Dzięki za przypomnienie.
Nie byłem tam już ze cztery lata.
Nie mogłem zrozumieć o co chodzi z tą linią czasu...
Czas to zdaje się pojecie nieliniowe.
Nie byłem tam już ze cztery lata.
Nie mogłem zrozumieć o co chodzi z tą linią czasu...
Czas to zdaje się pojecie nieliniowe.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
12-11-2015, 0:20
Linia czasu czy oś czasu?
Daj namiary do siebie
Daj namiary do siebie
12-11-2015, 2:57
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości