Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kalisz

Widzisz jak teraz ładnie wyszło hug

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Pochodzę z Twojego miasta.
Zabytki super, dużo fajnych miejsc, ale co poradzić, skoro nadaję na totalnie innych falach niż ludzie z KLA. Ubij mnie, póki tam mieszkałam, bardziej zadawałam się z ''bażantami.''..nie chcieli mi wierzyć na imprezach, że ja od ''cebulorzy''. 
Od tego czasu zjeździłam kawał świata i wracam rzadko, ale przyznam- super cmentarz ewangelicki, park, zalew Szałe. Coś tam by się jeszcze znalazło. Tak naprawdę mimo złych wspomnień, mam tam więcej ulubionych miejsc, niż tu gdzie los mnie przygnał, żebym osiadła na stałe...

''Cause' it all, begins where it ends...''
Odpowiedz

Miło poznać kogoś z Klisza.
ale nad Szałe nic teraz nie ma :smutek:

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

No wiesz, od lat ludzie chodzą na tę dziką plażę od strony stanicy harcerskiej. Nawet jak był zakaz kąpieli, zapach nie odstraszał. Plaża zawsze pełna. A zresztą sama tama jest fajna, kilka razy specjalnie jeździłam posiedzieć sobie na molo na wagary, hehe.

''Cause' it all, begins where it ends...''
Odpowiedz

tak, ale jak była ta sinica czy coś to były pustki. do Gołuchowa wszyscy jeździli

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości