Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Może dobrze że ostatnio nic mi się nie śni
1
Odpowiedz

Ja śnię jedynie, kiedy źle się ułożę do snu...
Odpowiedz

Czas matur więc pewnie znów będzie mi się snioła matura która zdawałem 20 lat temu
1
Odpowiedz

Mój sen sprzed kilku nocy był dołujący.
Otóż śnił mi się mój były mąż, który pracował w piekarni . Kupowałam u niego chleb a on  zaczął w niego wbijać krótkie ale grube gwoździe 
a na ladzie była jeszcze spora garść takich gwoździ do wbijania.
Wyzwałam go od sadystów i przestępców i wyszłam aby.... No właśnie- nie wiem po co wyszłam. może aby zadzwonić na policję ? - nie wiem a potem się obudziłam.  izyem

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Na tym właśnie polegają złe sny- mają za zadanie cię obudzić lub jedynie zmusić do zmiany pozycji...
Odpowiedz

Śniło mi się że mój pies gonił kota i skoczył za nim do stawu, i się zaczął topic. Skończyłem do wody i zanurkowalem i go wyłowiłem.
Odpowiedz

Śniło mi się dzisiejszej nocy, że po domach chodziły grupki mężczyzn jako kontrolerzy. 
Do mnie weszli i zaczęli mierzyć ściany, liczyć kontakty elektryczne i kazali mi się wynosić  z domu bo : "bo ja zagrażam bezpieczeństwu".
Zabrałam  dwa pudełka po butach a w nich jakieś pół miliona zł w dużych nominałach i już wychodzę z budynku 
a tm policja a ścierwo Bąkiewicz nimi dyryguje a potem pyta mnie co mam w pudełkach i chce mi je zabrać.
A ja Bąkiewiczowi z pięści w nos i kolanem w nabiał.
Wtedy nagle zrobił się wieczór i wokół ciemno jak w doopie u mu..yna . 
Wcisnęłam się jakieś krzaki i nie mogli mnie znaleźć... wtedy się obudziłam.

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

W śnieniu zawsze mnie zastanawia, że nasz organizm nie potrafi stworzyć jednej sensownej historii, a jedynie tworzy dziwne zlepki...
Wiem, że mają za zadanie wywołanie naszej fizycznej reakcji- na przykład zmianę pozycji uciskającej jakieś nerwy, czy pójście "na stronę", ale nie zmienia to faktu, że mogłyby mieć więcej sensu...
Odpowiedz

(06-07-2025, 7:06 )nZenobia napisał(a):  Śniło mi się dzisiejszej nocy, że po domach chodziły grupki mężczyzn jako kontrolerzy. 
Do mnie weszli i zaczęli mierzyć ściany, liczyć kontakty elektryczne i kazali mi się wynosić  z domu bo : "bo ja zagrażam bezpieczeństwu".
Zabrałam  dwa pudełka po butach a w nich jakieś pół miliona zł w dużych nominałach i już wychodzę z budynku 
a tm policja a ścierwo Bąkiewicz nimi dyryguje a potem pyta mnie co mam w pudełkach i chce mi je zabrać.
A ja Bąkiewiczowi z pięści w nos i kolanem w nabiał.
Wtedy nagle zrobił się wieczór i wokół ciemno jak w doopie u mu..yna . 
Wcisnęłam się jakieś krzaki i nie mogli mnie znaleźć... wtedy się obudziłam.
Sen bardzo sensowny moim zdaniem, bo jak będziemy pozwalać Bakiewiczom na zastępowanie policji co jest bezprawiem to też może kiedyś uznać że może sobie wejść do domu czyjegoś  dooku

Mi się śniło kiedys jakieś miejsce jakieś jezioro i taki dom wypoczynkowy i że jechałem tam i jakoś nie mogłem dotrzeć i tak była jakiś Wielkopolska. Jak kiedyś znajdę to miejsce to tam pojadę może to jakiś znak 😀
Odpowiedz

Śniło mi się że byłem na jakiejś kolonii albo w szkole, i wybrali mnie na Przewodnicżacego grupy.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości