12-01-2024, 10:40
Czwartek, wejście do gmachu TAI TVP od strony Świętokrzyskiej
'wolne apolityczne media' hi hi hi 
Dziadostowo nawet koksowików im nie dali marzną chłopaki.
Jaruzel bardziej dbał o swoich.
'wolne apolityczne media' hi hi hi 
(12-01-2024, 14:32 )Traf napisał(a): Ostatnio sądy rejestrowe nie wpisują władz wybranych przez ministra Sienkiewicza do ksiąg wieczystych, co oznacza, że przejęcie mediów jednak prane nie było.Jakoś sobie ruda wrona poradzi, cała europa za nią stoi i przymyka oko.
Czekam co będzie z likwidatorami, bo tu już będzie trudniej sądom odmówić wpisu...
(14-01-2024, 10:19 )Izydor hrabia Psinka napisał(a): W tv Republika w zawoalowany, ale sprytny sposób, został obrażony premier. Nazwano go Chyży Rój.A to łobuzy , a któż konkretnie tak na pana premiera, jakiś link?
(16-01-2024, 20:36 )uii napisał(a):3 lata temu, Jacek Sobala tak nazwał Tuska.(14-01-2024, 10:19 )Izydor hrabia Psinka napisał(a): W tv Republika w zawoalowany, ale sprytny sposób, został obrażony premier. Nazwano go Chyży Rój.A to łobuzy , a któż konkretnie tak na pana premiera, jakiś link?
Cytat:Przemysław Szubartowicz, redaktor naczelny Wiadomo.co i felietonista Interia.pl, uważa, że w programie Jacka Sobali przekroczono granice publicystyki. - Gra półsłówek wymaga inteligencji, ale w tym siermiężnym wydaniu nie starczyło nawet ćwierć inteligencji. To nie jest mowa nienawiści, tylko mowa chamstwa. To już dawno nie jest publicystyka, tylko raczej - cytując Stanisława Jerzego Leca - "dom publicystyczny" - mówi "Presserwisowi".
(20-01-2024, 14:46 )Traf napisał(a): Jakby podszedł do mnie "dziennikarz" i powiedział, że da mi 500 złotych za powiedzenie, że Tusk jest chujem, to bym to powiedział, bo pieniądze nie śmierdzą. Śmierdzą jedynie osoby które płacą za takie wypowiedzi. Jeśli ktoś tego nie rozumie, to chyba jest mało inteligentny...Bo ty sprzedajny jesteś
Przestaje mnie też już dziwić akcja z pytaniem do "przypadkowego przechodnia", bo skoro za taką wypowiedź przechodzień dostał 500 złotych, to mu się zupełnie nie dziwię, że powiedział to, czego sobie "dziennikarz" życzył...
https://kultura.onet.pl/telewizja/aktual...al/2hjpnqb
i z czystym sumieniem wzioł kasę.