Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 2.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konfederacja - jedyna partia warta mego głosu

(13-12-2023, 14:07 )hogan napisał(a):  @Traf    Serio, myślisz że nie wiem do czego służy gaśnica! I Ty mi zarzucasz niewiedzę?

Nikt w ludzi nie celował, tylko w ten porypany świecznik.

Proszę cię... Obejrzyj jeszcze raz całe zdarzenie i zwróć uwagę, kiedy zostaje odpalona gaśnica, a zobaczysz, że zgaszenie świec było jedynie końcowym epizodem tego wydarzenia, a głównym celem zadymienie całego korytarza sejmowego, bo jak inaczej tłumaczyć odpalenie gaśnicy zaraz po jej wzięciu do rąk? Chyba nie brakiem umiejętności, bo nawet małpa wie, że gaśnica zaczyna działać już momencie jej uruchomienia...
Odpowiedz

Coś mi się wydaje, że Konfederacja nie przetrwa tego wydarzenia jako klub parlamentarny,
bo bez posłów Brauna mają jedynie 14 posłów...

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-...Id,7209034
Odpowiedz

Nie widzę tam żadnego zagrożenia dla ludzi, to tylko medialne bicie piany.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Konfederacja to była spoko partia ale np. niepotrzebnie wciągnęli do nie jakiegoś Wiplera, który chyba najchętniej by zrobił z niej przybudówkę PiS. Słabo to widzę.

A co do gasnicy to Braun nie umiał jej obsługiwać i pewnie dlatego zadymił cały korytarz i polał jakaś babę.
Odpowiedz

No nie dla mnie, ta partia u mnie jest absolutnie skreślona i sami są sobie winni.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(14-12-2023, 23:25 )hogan napisał(a):  No nie dla mnie, ta partia u mnie jest absolutnie skreślona i sami są sobie winni.
Ja też na konfe nie zagłosuję raczej. Może na samego Brauna ubawa

Ale wyborców im przybedzie raczej, po tym ivencie  helous

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Bez wahania teraz na Niego bym zagłosowała, bo facet ma jaja!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości