Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 44 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moda dla mężczyzn, cyli DAMSKA

(04-09-2023, 18:18 )hogan napisał(a):  Takie coś nie ma prawa istnieć w miejscu publicznym.
Możesz wytłumaczyć dlaczego tak uważasz?
Odpowiedz

(04-09-2023, 20:15 )Maksiu napisał(a):  
(04-09-2023, 18:18 )hogan napisał(a):  Takie coś nie ma prawa istnieć w miejscu publicznym.
Jak dla mnie to kwestia estetyki , byłbym za zamalowaniem prez młodzierz ubawa
Ale zaraz ''prawa istnieć'' nie ma... -zda mi się za mocne. 
Jakiś na prawde dobry mural , dający sie zaliczyć do Sztuki , bym zaakceptował.

Ale ciekawi mnie Hogsiu ubawa Jak z żywą gołą babą na ulicy?  :-P

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(04-09-2023, 20:15 )Maksiu napisał(a):  

Jak tak oczywistych rzeczy nie rozumiesz, to na co zda się wytłumaczenie?
Powodów jest sporo i jak dla mnie najważniejszy jest ten, że wymiotowanie na ulicy, nie należy do przyjemności a tak
działa nagość innej kobiety, na heteroseksualne kobiety. Na samą myśl, żołądek podchodzi do gardła.
Inny powód- dzieci. Jeszcze inny- moralność. Jeszcze inny- wypadki. Kolejny- złość i zamartwianie się żon.
A wszystko przez jakaś szmatę. Po co to potrzebne... nie widzę ani jednego powodu aby miało zawisnąć.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(04-09-2023, 21:35 )uii napisał(a):  Jak z żywą gołą babą na ulicy?  :-P
Do psychiatryka.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  że wymiotowanie na ulicy, nie należy do przyjemności a tak
działa nagość innej kobiety, na heteroseksualne kobiety. Na samą myśl, żołądek podchodzi do gardła.
Znam sporo heteroseksualnych kobiet i jakoś żadna nie wymiotowała na taki widok
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  Inny powód- dzieci.
Im bardziej intymne rzeczy pokazują w szkołach państwowych. I przeciw temu nie protestujesz, nie palisz książek
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  Jeszcze inny- moralność.
To pozostaw kazdemu człowiekowi z osobna. Ktoś może sobie nie życzyć żebyś narzucala mu swoją moralność. Tym bardziej że sama utyskujesz na moralność narzucaną przez PiS
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  Jeszcze inny- wypadki.
Z powodu banera? Raczysz żartować
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  Kolejny- złość i zamartwianie się żon.
Co to za kobieta która jest zła i zazdrosna o baner? To trąci absurdem. Musi być baaaardzo zakompleksiona. Znowu raczysz żartować.
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  A wszystko przez jakaś szmatę.
Jaką krzywde ci ta kobieta z banera zrobila, że tak niegrzecznie ją nazywasz?
(05-09-2023, 1:43 )hogan napisał(a):  Po co to potrzebne... nie widzę ani jednego powodu aby miało zawisnąć.
firmom reklamowym dla zarabiania pieniędzy
Dziwna ta niechęć do kobiecej nagości
Odpowiedz

Jesteś chyba niepoważny, bo w Twoich wypowiedziach aż bije faszyzmem do mężczyzn.
Wolisz gołe baby, boś facet ale gdyby powiesili gołego faceta, to byś miał odruch wymiotny i wtedy wcale bym Ci
się nie dziwiła, więc mi też się nie dziw. Nie jestem lesbą abym miała jarać się takim widokiem i tylko kobieta, która
być może nieświadomie, ma predyspozycje lesbijki, też będzie się z Tobą tym jarała. Heteroseksualna kobieta- nigdy!
A i oczywiście, jest jeszcze jeden rodzaj kobiet, tych, które machną na to ręką, bo wiedzą, że większości facetów
nie zmienią tym, że powiedzą, iż taki widok jest wstrętny.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a):  Jesteś chyba niepoważny, bo w Twoich wypowiedziach aż bije faszyzmem do mężczyzn.
Że co??? Zastanowilaś sie nad tym tekstem, a może nie rozumiesz slowa które użylaś?
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a):  Wolisz gołe baby, boś facet ale gdyby powiesili gołego faceta, to byś miał odruch wymiotny i wtedy wcale bym Ci
się nie dziwiła, więc mi też się nie dziw.
Nie. Po prostu przeszedlbym obok tego obojętnie. Nie mam problemu z nagością
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a):  Nie jestem lesbą abym miała jarać się takim widokiem i tylko kobieta, która
być może nieświadomie, ma predyspozycje lesbijki, też będzie się z Tobą tym jarała.
Tu nie chodzi o "jaranie" tylko o to by nie robić z tego zbędnego problemu. A tym bardziej niszczyć baner który jest dzielem modelki, fotografa i jescze kilku ludzi. Gdyby ktoś zapapral twoje obrazy tez nie bylabyś zadowolona, a na pewno dochodzilabyś swoich praw.
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a):  A i oczywiście, jest jeszcze jeden rodzaj kobiet, tych, które machną na to ręką, bo wiedzą, że większości facetów
nie zmienią tym, że powiedzą, iż taki widok jest wstrętny.
Być może dlatego że są rozumne i wiedzą że dla mężczyzn nie jest wstrętny, a i dla kobiet tez nie. Piękne cialo podoba się wielu ludziom obojga plci. Ten rodzaj sztuki nazywa się aktem.
Odpowiedz

Nie wypowiadaj się za kobiety, bo jesteś w błędzie. Resztę pominę, bo to jest usprawiedliwianie facetów o czym
napisałam w pierwszym zdaniu.
Obraz, obrazowi nie równy. Nagość zawsze jest kojarzona z intymnością a więc nawet w sztuce nie powinno
się tego eksponować. W łóżku też nie mam problemu z nagością a reszta też na ulicy chodzi ubrana. Nie
bądźmy jak małpy!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-09-2023, 14:21 )hogan napisał(a):  Nie wypowiadaj się za kobiety, bo jesteś w błędzie.
Ja się nie wypowiadam za kobiety. Te które znam, a jest ich sporo, nie mają z tym problemu. I o tym ci napisalem
Masz prawo do swojego zdania i ja to przyjmuje. Ale nikt nie ma prawa do celowego niszczenia czyjejś pracy, a jeśli już to zobowiązany jest wynagrodzić szkode
Odpowiedz

Tacy ludzie powinni dawać zadośćuczynienie krzywd moralnych i jeszcze powinni zapłacić za to, że ktoś to zdjął za nich.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości