Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dlaczego nic nie pamietamy?!

Obejrzyjcie i napiszcie co o tym sądzicie... ja już mam swoje zdanie. Film, to strzał w dziesiątkę, pokazujący prawdę o tym, jak
nas trują!

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ziemniaki sa raczej zdrowie . Ja czasem jem ryż czasem ziemniaki. Frytki są bardziej niezdrowe.
A ci Ruscy nic nie pamiętali bo nie umieli ani pisać ani czytać i nic ich nie interesowało po za ich wsią.
Odpowiedz

No ja widzę tu niestety, coś o czym nam nie mówiono a wiem, że mają rację, tylko nigdy się nad tym nie zastanawiałam.
Pomyśl sobie albo spróbuj przypomnieć, jakiekolwiek zdarzenie z Twego życia, sprzed powiedzmy dziesięciu lat.
Coś, co wydaje Ci się, że pamiętasz ale jak zapytam, a co było dalej? Nie będziesz pamiętał, tak jakby ktoś pamięć
wymazał. Pamiętamy tylko jakieś fragmenty, nic więcej.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Filmik jest z Ukrainy, nie z Rosji i dlatego na Ukrainie jest zakazany.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja to nawet nie pamiętam co robiłem tydzień temu.
Odpowiedz

No właśnie, czyli coś jest na rzeczy. Jedno wiem na pewno, od dawna nikomu nie można wierzyć. Nikomu z tych, co
produkują żywność itd.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(31-01-2023, 12:10 )hogan napisał(a):  Obejrzyjcie i napiszcie co o tym sądzicie... ja już mam swoje zdanie. Film, to strzał w dziesiątkę, pokazujący prawdę o tym, jak
nas trują!

Chciałbym przeprosić Hogan , bo faktycznie ten film warto obejrzeć ! Samo sedno ! Iza, szacun ! kwiaatttt3
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości