Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mistrzostwa Świata w Katarze

Niemiaszków nie ma to fajnie ale naszych też nie będzie bo meczu bramkarzem sie nie wygra.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Mi to wszystko jedno czy Niemcy grają czy nie... Zwracam uwagę na naszych. Słabo grają (Boni się pewnie cieszy). Ten Mundial jest pełen niespodzianek i nasze granie nie wróży kolejnych sukcesów. Niestety mamy swoje miejsce w szeregu. Na razie powoli przesuwamy się do przodu. Jak będzie dalej zobaczymy. Osobiście ten Michniewicz od razu mi nie pasował. Ale widać jego taktyka jest skuteczna. Jeśli chodzi o grę z ostatnich lat to podobała mi się nasza kadra pod wodzą Nawałki. Wtedy graliśmy futbol. Teraz to jakieś kuriozum.
BRAK JAKOŚCI W GRZE!!! Moim zdaniem to jest problem. Mamy piłkarzy którzy w klubach "grają pierwsze skrzypce" a tutaj mają podcięte skrzydła! Moim zdaniem gra defensywna nas pogrąży. Mamy świetnych napastników i powinniśmy grać ofensywnie a nie bronić pola bramkowego. Szczęsny już wykorzystał limit szczęścia. Teraz niech się wezmą do roboty i uruchomią ofensywę.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

[Obrazek: comment_1670172513ZCR9uk4beGXJ83zwHAax06,w400.jpg]
Odpowiedz

3:1 to trochę kiepsko ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

No było trochę lepiej. oczko
Odpowiedz

https://www.fakt.pl/polityka/premia-dla-...go/rw7frpl

Tyle kasy to bym im dał jakby wygrali mistrzostwa świata a nie za wygrane z Arabią Saudyjską.
Odpowiedz

To znaczy ile, bo nie wchodzę w linki ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

30 mln złotych. oczko Tyle kasy to mogli by lepiej dać na nowego trenera.
Odpowiedz

Albo dla mnie mogli dać ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ten cały Ronaldo jak Lewandowski powinien iść na emeryturę.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości