27-01-2022, 22:13
Mam inne pytanie, co Ty za bzdety oglądasz?
I tak czas pokaże... Może się zaszczepię dla łatwości przemieszczania ale wolałbym to ominąć. Może będzie jakiś kierunek na wakacje bez testu i szczepień. Tak w zasięgu do 6 godzin lotu. Ewentualnie zrobię zamianę na dwa tygodnie gdzieś dalej ale ja sobie nie wyobrażam kilkanaście godzin lotu. I to dwa razy. Chyba że na środkach nasennych...
(29-01-2022, 8:38 )karbon napisał(a): To dobra wiadomość bo plany wyjazdowe mam ale pierdzielony covid mnie "trzyma". Muszę czekać na rozwój wydarzeń. Nie lubię zamawiać wyjazdów na ostatnią chwilę. Przez to "gówno wirusowe" jestem zmuszony. Plany mam na koniec czerwca i początek września ale przy covidzie to sobie mogę planowaćI tak czas pokaże... Może się zaszczepię dla łatwości przemieszczania ale wolałbym to ominąć. Może będzie jakiś kierunek na wakacje bez testu i szczepień. Tak w zasięgu do 6 godzin lotu. Ewentualnie zrobię zamianę na dwa tygodnie gdzieś dalej ale ja sobie nie wyobrażam kilkanaście godzin lotu. I to dwa razy. Chyba że na środkach nasennych...
Zobaczymy co będzie. Może jakiś kraj będzie miał łagodne przepisy covidowe to się tam pojedzie. Na razie czekam...
Moim zdaniem ten cały covid tak zmęczył gospodarki świata że powinno być łagodniej. Zwłaszcza w krajach które żyją z turystyki.
Moim zdaniem obostrzenia będą maleć w szybkim tempie. Niestety ceny usług jednak wzrosną. Będzie drożej.