Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Chyba za bardzo martwisz się nieudanymi lotami ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Śniło mi się że kupowałem pierścionek zaręczynowy.
Odpowiedz

(09-01-2021, 15:31 )bonaparte napisał(a):  Śniło mi się że kupowałem pierścionek zaręczynowy.
Może to sen proroczy... :wink:

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Śniło mi się wracałem od rodziców, i chcieli żebym zabrał coś do jedzenia i było po świniobici i mi chcieli dać głowę świni żebym sobie zjadł w domu, bo jak mama powiedziała, będę od tego mądrzejszy.
Odpowiedz

Sen o głowie świniaka, to niedobry sen.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Podobno w ogóle  sny o mięsie  są nie dobre. Mi się kiedys śniło  mięso wieprzowe u cioci w domu, a dwa dni potem ciocia miała udar mózgu.
Odpowiedz

(19-03-2021, 18:52 )bonaparte napisał(a):  Śniło mi się wracałem od rodziców, i chcieli żebym zabrał coś do jedzenia i było po świniobici i mi chcieli dać głowę świni żebym sobie zjadł w domu, bo jak mama powiedziała, będę od tego mądrzejszy.
Jadłem kiedyś, niestety u mnie nic nie pomogło. No to mieso, chyba bylo do salcesonu, bo dwa albo trzy razy byłem przy tym świniobiciu
Odpowiedz

(19-03-2021, 22:25 )Jimmy napisał(a):  Podobno w ogóle  sny o mięsie  są nie dobre. Mi się kiedys śniło  mięso wieprzowe u cioci w domu, a dwa dni potem ciocia miała udar mózgu.
I masz rację. Mięso, to choroba.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(20-03-2021, 2:24 )Siwy napisał(a):  
(19-03-2021, 18:52 )bonaparte napisał(a):  Śniło mi się wracałem od rodziców, i chcieli żebym zabrał coś do jedzenia i było po świniobici i mi chcieli dać głowę świni żebym sobie zjadł w domu, bo jak mama powiedziała, będę od tego mądrzejszy.
Jadłem kiedyś, niestety u mnie nic nie pomogło. No to mieso, chyba bylo do salcesonu, bo dwa albo trzy razy byłem przy tym świniobiciu
Przez sen czy w śnie jadłeś? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Śniło mi się że miałem wystąpić jako aktor w Trudnych Sprawach.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości