Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Japonia

(07-03-2021, 1:04 )hogan napisał(a):  
(07-03-2021, 0:50 )polliter napisał(a):  Wolę być kojarzony z Chopinem i głupotą niż ze złodziejstwem i pijaństwem.
... i brudem ubawa

Dokładnie.  ubawa2
Odpowiedz

...........................
Odpowiedz

(07-03-2021, 9:08 )zFilmHD1pag napisał(a):  ...........................
Twój link został usunięty, bo nikt nie będzie ryzykował wejścia w link, podany przez Gościa.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie lubią „obcych”
Lubią wódkę
Lubią narzekać
Nie są zbyt inteligentni
Nie dbają o higienę
Tkwimy w przeszłości
Przestępstwa w Polsce są na porządku dziennym
Polacy kradną
Polacy to Rosjanie
Polacy są zacofani

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Akurat wydaje mi się że na tle reszty Europy przestepczosc w Polsce jest niska. Sporo czytałem na ten temat i interesowałem się tematem bezpieczeństwa turystów w różnych krajach. Dla przykładu info ze strony poświęconej tematowi:
https://www.travelsafe-abroad.com/poland/
Problemem w Polsce są jedynie ludzie pod wpływem srodkow odurzajacych których coraz więcej na ulicach.

Co do alkoholu to i Japończycy lubia sobie golnąć ale mają słabą głowę. Wiem to z własnych obserwacji oczko
Co do dbania o higienę w tym porządek to i w tym temacie na tle innych krajów Polska wypada dobrze ale dla Japończyków to i tak mało bo jak zauważyłem oni mają bzika na tym punkcie. Czego przykładem są kible zaopatrzone w jakies panele sterujące albo uwazanie wejścia w butach do domu za wielką zniewage.
Odpowiedz

Zdejmowanie butów przed wejściem do domu nie jest związane z czystością lecz z tradycją.
Chodzi o taką tradycję, że "wchodzisz do cudzego życia z butami" i dlatego trzeba zdjąć.
Co do reszty, nie wiem, bo za mało znam Japończyków. Za to Polacy, no cóż, sami sobie opinię wyrobili.
Nie wszyscy ale wielu jedzie gdzieś i robi bydło. Nie zapomnę jak jedna kobieta na filmiku mówiła co
sądzi o Polakach(Ona była chyba z Malezji albo gdzieś z tamtych stron). Powiedziała, że boi się
Polaków- mężczyzn, bo jak się napiją, są bardzo agresywni a oni tego nie znają.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Jak jakiś Polak jest agresywny to niech do Tajlandii pojedzie i spróbuje zaczepić jakiegoś tubylca,który przeważnie jest szczuplejszy i niższy niż Europejczyk.My na w-f-ie w szkole ganialiśmy za piłką a oni trenowali boks tajski... ;-)

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

To też prawda. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

https://natemat.pl/416143,japonczyk-zost...llie-wideo

Hmmm. Japończycy mają dziwne pomysły.
Odpowiedz

Ale on wcale nie został psem, tylko kostium kupił ubawa2