Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Margaryna

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Kiedyś bardziej dbali o jakość produktów a dziś w margarynie nic zdrowego nie znajdziesz.
Kompletnie nic.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Teraz to tablica Mendelejewa. ubawa

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Żeby tylko, to jeszcze dałoby się to zjeść ale jak znajdziemy plastik czy rtęć, to nie będzie wesoło.
Z jakieś może 10- 12 lat temu, znalazłam w marganie kawał plastiku, wskazujący na resztki butelki od napojów.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Na masło też trzeba uważać. Oglądałam kiedyś program "Wiem co jem" i dużo fajnych rzeczy można się dowiedzieć. Np. tego, że masło też potrafią sztucznie barwić

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Oczywiście Ewuniu, dlatego polecam wyłącznie masło 82%. Lepszego niestety nie ma.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A próbowaliście jeść kanapki bez margaryny czy masła?
Dobry chleb, dobra wędlina i do tego jakieś warzywko.
Moim zdaniem wszelkie smarowidła nie są konieczne (choć sam używam odrobiny masła). Jak produkt są dobrej jakości nie potrzeba "poleepszaczy". Ostatnio żona na bezrobociu to z nudów chleb piecze, ja kupuję wędliny swojskie od www.dazynka.pl , do tego bio papryczka czy inne zielsko i kanapki do pracy wystarczają za obiad. Bo teraz niestety z tym ciężko.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Jak o mnie chodzi, nie mam tego problemu, bo nie jem chleba ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No brak węglowodanów na pewno przyniesie spadek w wadze ale jednak są potrzebne. Wystarczy ograniczenie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Raz na tydzień kromka chleba wystarczy ale dobrego chleba.
Bardziej o błonnik się rozchodzi.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dobre jest masło Finnu, takie z krową, chociaż to mix chyba margaryny i masła ale dobre w smaku.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości