Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 30 głosów - średnia: 2.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy trener reprezentacji w piłce nożnej

Niestety moje obawy potwierdziły się. Włosi spacerkiem ograli nas i zapewne myślą już o finale Ligi Narodów. A my? Ciągle w tym samym miejscu. Mentalnie i taktycznie jesteśmy zespołem z innej bajki.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

Przyznam że trochę się łudzilem ale teraz mam pewność że Brzeczka się powinni pozbyć jak najszybciej. Wczoraj był dramat. Nie dość że słabo grali to jeszcze niesportowo.
Odpowiedz

To co się dzieje w naszej kadrze jest bardzo niepokojące. No ale Brzęczek zostaje oczywiście. Boniek może i ma swoje sukcesy ale tylko jako zawodnik, jako prezes PZPN jest totalnie do bani. Kolesiostwo i tyle

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Polska piłka nożna, to bagno. Nie ma znaczenia, czy Boniek, czy ktoś inny. Sytuacji nie da się tak łatwo zmienić. Wiele się mówi o trenerze zza granicy. To też nic nie zmieni, bo zakończy się ostrym i totalnym konfliktem z tzw. działaczami, reprezentującymi polską myśl szkoleniową.
Sytuację mogło by zmienić wspólne działanie Związku, z rządzącymi i kibicami. Ale sami rządzący pokazują np. w stosunkach z Unią, jakie mają podejście do rządzenia. Znaczy nachapać się, ustawić rodzinę i kolegów. Czyli nic innego, niż to co mamy w polskiej piłce. Żeby było śmiesznie obronę własnych ciemnych interesów, nazywają obroną suwerenności Polski. ubawa2
Niestety mamy paskudne tradycje szlacheckie, gdzie dbało się o własne interesy, a nie o dobro zwykłego, szarego obywatela tego pięknego kraju.

Odpowiedz

Podsumowując, mimo dość młodego wieku mam świadomość tego, że w swoim życiu nie będę świadkiem kiedy w naszym kraju wszyscy będą grać do jednej bramki. Wiecznie tylko każdy sobie i napychac swoje kubraczki kasą, a reszta niech się szarpie

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Łatwiej wybudować piękny stadion, niż zmienić ludzką mentalność. Począwszy od kibiców, przez piłkarzy, działaczy i trenerów, a kończąc na rządzących.
Do tego nakłada się zachowanie UEFY. Zwłaszcza LM pompuje przeogromne pieniądze do kilku krajów na Zachodzie. Ich przewaga marketingowa, organizacyjna i mentalna ciągle rośnie, blokując rozwój innych krajów.

Odpowiedz

Brzęczek właśnie dzisiaj zrezygnowal albo go wywaLili. ubawa
Odpowiedz

(18-01-2021, 17:28 )bonaparte napisał(a):  Brzęczek właśnie dzisiaj zrezygnowal albo go wywaLili.  ubawa
 Raczej Boniek go zwolnił. Podobno teraz  jakioś Włoch ma byc trenerem naszej reprezentacji.
Odpowiedz

Podobno Brzęczek, był bardzo zaskoczony i rozgoryczony.

Odpowiedz

Był rozgoryczony i zaskoczony, bo Boniek zwolnił go nagle.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości