15-10-2020, 18:32
I w końcu doszłyśmy do konsensusu
(13-07-2019, 10:37 )jeruka9 napisał(a): Czy związki internetowe mają rację bytu?Mają rację bytu, musisz tylko zbanować wszystkich facetów na forum, aby uniknąć konkurencji i spróbować nawiązać kontakt z userkami. Jeżeli jednak Ewuś zbanuje wszystkie kobiety w tym samym celu, to pozostanie wam przyjaźń między dwojgiem Moderatorów. To też dobrze !
Zapraszam do dyskusji.
(13-07-2019, 21:06 )Siwy napisał(a): ..ja jestem zacofany tradycjonalista, dla którego bezpośredni, realny kontakt to podstawa.To zadziwiające, jak zwolennik bezpośrednich, realnych kontaktów międzyludzkich nie ma nic przeciwko radykalnemu ograniczaniu tych kontaktów przez rządowe totalitarne represje. Ale u lewicowców jak widać są rzeczy, o których się "fizjonogom" nie śniło !
(15-11-2020, 10:06 )hogan napisał(a): A Ty dalej brniesz w tych swoich kłamstwach. I nadal nie wyjaśniłeś kto to jest DLA CIEBIE lewicowiec.Aby oskarżyć kogoś o pisowstwo czy kłamstwo, trzeba to najpierw udowodnić. Lewicowiec kiedyś walczył wyłącznie o prawa robotniczo-chłopskie, jak się dziś mówi "pracownicze", związki zawodowe. Dziś lewicowiec nie interesuje się pracownikami (co najwyżej ich wyzyskiem i odbieraniem praw pracowniczych), bo jest milionerem z SLD, po podstępnym przejściu na kapitalizm i uwłaszczeniu siebie i swej rodziny na państwowym majątku PRL. Za to popiera wszelkie dewiacje seksualne, LGBT, aborcję, eutanazję, eksmisje na bruk, emigrację Polaków za chlebem, wojny USA, przyjmowanie imigrantów, rozdział kościoła od państwa i w tym roku namiętnie zachwala wszystkie totalitarne represje fałszywej pandemii.
Bo jak na razie, Ty postępujesz jak PiSowiec.
(15-11-2020, 11:48 )hogan napisał(a): I znów kłamiesz, to prawicowcy nie interesują się pracownikami, bo są skorumpowanymi miliarderemi z wyzysku biedniejszych.
To prawicowiec jest jak komunista i ZOMO, popierający rządy PRL- u. To prawicowiec ustalił eksmisję na bruk. A co do reszty, po prostu się nie wypowiadaj, bo to nie Twój interes! To my, kobiety mamy prawo do mówienia o tym. Zacznij rodzić a potem mów!
Dopóki tego nie zrobisz, zamilcz i wstydu sobie oszczędź! ŻADEN samiec nie pozwolę aby mną rządził i tym co mam robić.
A jak Ci nie odpowiada, to idź się wykastrować.

(15-11-2020, 12:18 )hogan napisał(a): Sprawy duchowe akurat mnie nie interesują, dla mnie to wymysł religijny i tyle ale Ty oczywiście masz prawo w to
wierzyć i nie neguję tego. Jedynie chcę abyś miał jasną sytuację, że jak piszesz o religii(obojętnie jakiej), to nie robi
to na mnie żadnego wrażenia.
A skoro poruszasz sprawy aborcji czy LGBT, eutanazję to poruszasz i mój temat a nie, że piszesz ogólnie.
Wspomnę jeszcze migrację Polaków za chlebem. Tak, wyjechałam za chlebem ale za rządów PiS, czyli tzw. prawicy.
I nie mogę więc, w żaden sposób narzekać na PRAWDZIWĄ lewicę.