Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Projektant wnętrz

Czy  projektant wnętrz  jest potrzebny ?

A może samemu projektować  własny dom ?

Zapraszam do dyskusji.

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz

Miałam iść na studia w tym kierunku ale rodzice bali się mnie puścić, to skończyło się na marzeniach...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Myślę że to dobra fucha.
Ale tak na marginesie to ni3chcialbym by ktoś ustrajał mi mieszkanie. Sam wolałbym sobie dobrać meble itp.
Odpowiedz

Ja bym wynajął speca. Gdyby mnie było stać, ale nie jest-to problem z głowy.
Odpowiedz

Jak się stawiało chałupę w latach osiemdziesiątych w stylu wysoki parter to był szczyt szczęścia.
Projekt wnętrz był bardzo prosty-Stylowa meblościanka z płyty wiórowej na wysoki połysk,wersalka składanka i półka z radioodbiornikiem typu kołchoźnik szybko zastąpionym przez Taraban z ultrakrótkimi falami.
Na telewizor РУБИН 710 p tzreba było dłuuugo odkładać.
....
Teraz widzę w zasadzie jest to samo tylko w nowszym wydaniu.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Osobiście wolałabym sama sobie wszystko ogarnąć. Są też tacy co wolą zapłacić, określić co by sobie życzyli i żeby ktoś za nich odwalił całą robotę. Co kto lubi i kogo stać

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości