Liczba postów: 2,608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
10
Nie ma kosmitów..jesteśmy my i powietrze, kratery itp
Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
No tak i dlatego te skojarzenia z Kaczyńskim, japońcami, itd. :zdziwienieke:
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak wygląda kosmita , wiem i jestem przekonany ze istnieją inne planety zamieszkałe przez istoty , nie wiem jak ich nazwać , nasza planeta to ziemia wiec jesteśmy ziemianami , ich planety jeszcze nie odkryto (?) i nie nazwano , kosmita to ogólnie przyjete słowo związane z kosmosem ,
Jest kilka zdjęć "kosmitów" ale czy to o nich chodzi ? wiemy skąd przybyli ? nie , są tajemnice o których nie chcą nam powiedzieć naukowcy którzy zajmują się tymi sprawami .
nie dziwie się bo by był naprawdę popłoch i zachwiany świat religii oraz wiary w Boga . a biblia okazała by się historia narodu żydowskiego , zresztą stary testament tego jest dowodem .
mam nadzieje ze jeszcze za zycia mego naukowcy uchyla rąbka tajemnic wszechświata .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion
Jeżeli gdzieś we wszechświecie istnieją stworzenia rozumne co wydaje mi się całkiem prawdopodobne to i tak nigdy ich nie zobaczymy.
Żywot gwiazdy a co za tym idzie planet jest zbyt krótki (kilkanaście miliardów lat) żeby wykształcił się gatunek zdolny przez ten czas osiągnąć możliwość przebywania odległości kosmicznych w sensownym czasie.
A co do ewentualnego spotkania z obcymi-przyniosą mikroby z którymi nie poradzimy sobie a oni z naszymi.To byłaby prawdziwa wojna światów tylko że światów wirusów i bakterii

Co do wyglądu,fizjologii i anatomii obcych,nie wydaje mi się żeby bardzo daleko odbiegli od gatunków ziemskich.Ewolucja pokazała,że to najdoskonalsze formy przetrwania mimo ich niedoskonałości.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Zgadzam się z Twoim wywodem , mam jednak nadzieje ze ponownie nas odwiedza "kosmici" bo są dowody (?) ze byli już na ziemi
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.