Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zagłada ziemi przez inną planetę

Pewnie uderzy prosto w Polskę.
Odpowiedz

skąd ta pewność ???
nie chcesz żyć ???
Polska to piękny kraj i nasz dom

są inne kraje do zatracenie na pierwszej linii , te które tyle złego ludzkości narobiły .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Poczekamy, zobaczymy ale jak by co, 15- go grudnia pożegnam się z Wami ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ooooo nieee! Pierwsze to ja chcę święta i posłuchać tych fałszywych życzeń jak to każdy każdego kocha i w ogóle... haha
Przepraszam jestem złośliwa ale naprawdę święta to taka prawdziwa szopka ale przecież trzeba się "pokazać" i w ogóle oczko więc jak ma być koniec świata to niech będzie, ale po tej sztucznej życzliwości i miłości ubawa2

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

No ale tu zapowiedzieli co do minuty ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nieeeeeee... nie mogą mi tego zrobić :smutek: ubawa2

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Nie wiem, może jak ładnie poprosisz...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(01-12-2018, 15:47 )hogan napisał(a):  Ciekawe kto te bajkę wymyślił, b.....
NASA zataja tę informację... 
Co wy ? :ubawa Nibiru nie znacie, ani waszych stwórców Anunaki ubawa ? Czytacie coś oprócz 'Pudelka'?  

Nibiru To planeta opisana przez Sumerów . Spopularyzował ją Zacharia Stichin w książce Dwunasta planeta .

Opisał co wyczytał na pokrytych pismem klinowym tabliczkach a resztę sobie dośpiewał.
Cytat:Sumerowie nazywali ją planetą Nibiru (Ne.Bi.Ru), a Babilończycy – Madruk.
.....

Traktowali ją jako dwunastą planetę Układu Słonecznego.

Według tłumaczeń Sitchina Nibiru była planetą z siedmioma księżycami, która przechodząc przez wewnętrzny Układ Słoneczny, zniszczyła planetę Tiamat (obecną w wierzeniach Sumerów i Babilończyków) i została „pochłonięta” przez grawitację Słońca.
....

podczas trwającego ok. 10 – 20 tysięcy lat jednego obrotu wokół Słońca, na Ziemię przed około 450 tysiącami lat przybyły tajemnicze istoty – bogowie – Anunnaki.

Pomanipulowały genami i stworzyły nas :ubawa  od  Anunaki może się wywodzić słowo anioł .
Legendy sumerow ....  
Ale nie dawno wyliczono że faktycznie jest  12 planeta i to o orbicie około  20 000 lat.
Jakoś tak w przybliżeniu wygląda[Obrazek: nbiru.jpg?itok=3rzk_a_a]
jej orbita.
jak widać jest skośna do orbit naszych planet . Trafienie w coś znowu jest b. maało prawdopodobne .
Zacharia mówi że możemy się jej spodziewać znów za  jakie 900 lat . Cóż, możliwe, ubawa
Nubiru według obliczeń jest z 10 razy większa od ziemi , żaden olbrzym . Przy Jowiszu Saturnie mały pikuś

Cóż jakby miała dupnąć w coś  koło moich urodzin za parenaście dni Nie tylko Nasa, ale masa amatorów astronomii już by ją widziała 
Niegdysiejsze zniszczenie Tiamat nie jest całkiem niemożliwe , jakiejś planety w układzie słonecznym nam jakby brakuje , a w tym miejscu jest kupa śmiecia

To i na jakiś mały armagedon jakś szansa jest .  Ale znów Anunaki ponoć rekami Sumerów wydobywali uran , czy coś tam :ubawa afryce południowej i innych miejscach . Odlecieli Jak Nubiru  się oddaliła  , To  może znów  wpadną po prostu .

Na wszelki wypadek Nagotujcie więcej bigosu, makowców i bedzie git 

nie mogę się oprzeć ubawa

To gwiazda śmierci ubawa
[Obrazek: U3Qi6HOV?format=jpg&name=600x314]

Fajna czacha nie ? 
Nazwali ją ze wzgledu na wygląd i że blisko blisko ziemi lata co 2 lata czy coś koło....
Ale ona już przeleciała w listopadzie chyba .
Te ufologi to koszmarne przygłupy .
Miesza im się kapusta z motylkiem kapustnikiem bielinkiem

NASA też trochę łże. Mowi że niema żadnej nubiru , bo nie widać . Na takiej orbicie nie da się ,zobaczyć ani stwierdzić ewidentnie jest czy nie nubiru. No chyba że faktycznie już się zbliżyła i nadlatuje 

Pewne wyliczenia sugerują że jest , puki co nie da się ich ani obalić nai potwierdzić na 100% 

Wszyscu fundują półprawdy , albo ćwierć prawdy i robią zamęt , ale dzieki temu możemy się pobać 'czachy' i pomarzyć o wizycie Anunaki ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Ile to już końców świata przeżyłem? Pewnie około 10... I jakoś żyje. Anunnaki, Szaraki, Reptilianie itd... Tajemnice czy fikcja? To jak z religią. Podobne klimaty...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Zacharia Sitchin to fantasta jak Danikan. Ciekawe są jego wymysły ale to tylko takie bajdurzenie.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości