Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Turystycznie - które miejsce wywarło dotychczas na Tobie największe wrażenie?

Taaak.... oczko
Odpowiedz

Co Cię tam pognało? Na roboty przymusowe czy co? No nikt normalny nie jedzie w tamte strony :ubawa:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Moczenie nóg w Dunaju, dziedzińce wyłożone kaflami w Sewilli, port w Sztokholmie, oraz darmowa trawka zbierana na plaży w Mataro w Hiszpanii (to ostatnie - żartuję, ale naprawdę z pozostałości po miejscowych udawało się zrobić skręta czy dwa codziennie, bogato z tego korzystali)
Mam takie jedno ulubione miejsce. Opustoszała czeska wioska Bily Potok, niedaleko granicy z Polską koło Paczkowa. Jest tam pewien zajazd z kawiarnią z tarasem. Zawsze wracając na rowerze z pracy z Paczkowa, zatrzymywałam się tam na kawę. Centralnie przed nosem widok na góry , dookoła wygrzewają się koty, do kawy za równowartość 3 zł (przyjmują jeszcze polskie pieniądze) zawsze dają ciasteczko z cynamonem.Wszystko co lubię. Cudowne. Tęsknię zawsze za tym miejscem.

''Cause' it all, begins where it ends...''
Odpowiedz

Jakies wrazenie zrobilo na mnie Muzeum Pergamonskie w Berlinie - warto zobaczyc w Berlinie i chyba tylko to. No i Turecka pizze zjesc, bardzo dobra oczko
Siofok na Wegrzech takie imprezowe miasto. Dupeczki tancza na ulicy oczko
Odpowiedz

(08-10-2014, 19:05 )przelotnyptak napisał(a):  A ostatnio zachwyciłem sęe osiedlem Nikiszowiec, ciekawe, czy wiecie gdzie to...

Czułem przez skóre,że jestes ze Śląska ubawa
Odpowiedz

I tu się mylisz, jest z Trójmiasta a nawet z Gdyni  ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(05-05-2016, 13:10 )hogan napisał(a):  I tu się mylisz, jest z Trójmiasta a nawet z Gdyni  ubawa2

Ale mieszka na Slasku?

A na Slunsk jezdzi sie po wyngiel oczko
Albo do robota oczko
Jadac A4 od Krakowa widzi sie rejestracje: Nowy Narg, Nowy sacz, Brzesko koło Tarnowa, Tarnow, Krakow i okolice,a czasem i Przemyśl i Rzeszów sie trafia.Sporo tam jezdzi dla zarobku.

Lubie Slask bo ruch i przemysl, tylko ludzie jacys wkurzeni.
Odpowiedz

Woecie kto jest jeszcze ze Śląska? ubawa
Odpowiedz

(05-05-2016, 16:40 )bonaparte napisał(a):  Woecie kto jest jeszcze ze Śląska? ubawa

Pewnie Bonaparte ? ubawa
Odpowiedz

Rewind, PrzelotnyPtak jechał turystycznie.   slecausuuski 

Bonaparte, wiem, zapewne Bercik?   :ubawa:

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości