Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Od tygodnia śni mi się mierzenie sukien, szukanie sali, albo już ceremonia ślubu. Raz jest pięknie, a raz coś nie tak.
Odpowiedz

Śniła mi się jakas dziewczyna całkiem ładna. Miała poloneza starego, już lakier z niego zleciał, a w ogóle to dostał samozaplonu. Ale zakochała się we mnie i sie trzymalismy za ręce nawet i calowalismy. Potem szliśmy w pielgrzymce jakiej.
Odpowiedz

(05-10-2018, 7:06 )iwcia napisał(a):  Od tygodnia śni mi się mierzenie sukien, szukanie sali, albo już ceremonia ślubu. Raz jest pięknie, a raz coś nie tak.

Albo czeka Cię wesele o którym wiesz albo dostaniesz coś związane z pocztą, z czego niezbyt będziesz zadowolona czy też
nie spełni Twoich oczekiwań.

bonaparte napisał(a):Śniła mi się jakas dziewczyna całkiem ładna. Miała poloneza starego, już lakier z niego zleciał, a w ogóle to dostał samozaplonu. Ale zakochała się we mnie i sie trzymalismy za ręce nawet i calowalismy. Potem szliśmy w pielgrzymce jakiej.

Stara miłość się odnowi ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wolałbym nową miłość, starej nie chcę odnawiać. oczko
Odpowiedz

Życie lubi płatać figle ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Śniło mi się ze miałem iść z jakąś dziewczyną do filharmonii i kupowałem bilety.

Przedwczoraj snilo mi się ze bylem w Neapolu.
Odpowiedz

Napoleon w Neapolu? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Polował na tą dziewczynę z filharmonii pewnie ubawa2 Arrrr! ubawa2

Co do snu, to ja teraz nie sypiam, więc się nie poskarżę ani nie pochwalę

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Miałam dwa dni temu okropny sen ale nie chcę do niego wracać a tym bardziej opisywać.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dzisiaj śniło mi się źle. Mianowicie pracowałam w markecie- miałam ogarnąć cukierki, czyli wyłożyć jakieś konkretne w odpowiednie miejsca i cholera kradłam je. Wzięłam sobie woreczek i tak garściami wsypywałam te cukierki i wyniosłam. Później okazało się, że szefowa widziała to na kamerze i nie dość, że mnie zwolniła to skierowała sprawę do sądu... Masakra. Takie to durne było, że aż się obudziłam, więc nie wiem co mogło być dalej.
Kurcze nigdy w życiu niczego nie ukradłam, nie wiem na co takie coś się śni :smutek:

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości