Liczba postów: 37
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Od tygodnia śni mi się mierzenie sukien, szukanie sali, albo już ceremonia ślubu. Raz jest pięknie, a raz coś nie tak.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Śniła mi się jakas dziewczyna całkiem ładna. Miała poloneza starego, już lakier z niego zleciał, a w ogóle to dostał samozaplonu. Ale zakochała się we mnie i sie trzymalismy za ręce nawet i calowalismy. Potem szliśmy w pielgrzymce jakiej.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Śniło mi się ze miałem iść z jakąś dziewczyną do filharmonii i kupowałem bilety.
Przedwczoraj snilo mi się ze bylem w Neapolu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2018, 23:04 przez
bonaparte.)
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
Polował na tą dziewczynę z filharmonii pewnie

Arrrr!
Co do snu, to ja teraz nie sypiam, więc się nie poskarżę ani nie pochwalę
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Miałam dwa dni temu okropny sen ale nie chcę do niego wracać a tym bardziej opisywać.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
Dzisiaj śniło mi się źle. Mianowicie pracowałam w markecie- miałam ogarnąć cukierki, czyli wyłożyć jakieś konkretne w odpowiednie miejsca i cholera kradłam je. Wzięłam sobie woreczek i tak garściami wsypywałam te cukierki i wyniosłam. Później okazało się, że szefowa widziała to na kamerze i nie dość, że mnie zwolniła to skierowała sprawę do sądu... Masakra. Takie to durne było, że aż się obudziłam, więc nie wiem co mogło być dalej.
Kurcze nigdy w życiu niczego nie ukradłam, nie wiem na co takie coś się śni
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>