Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mistrzostwa Świata w siatkówce

Wygrali ale zaspalem i nie oglądałem. ubawa
Odpowiedz

Wygrali, było pełno emocji. Czasami nerwy puszczały bo tracili głupio punkty ale koniec końców udało się. Dzisiaj wystarczy jeden set by awansować dalej, wczoraj Serbia zapewniła sobie miejsce w finałowej 4. Oczywiście nie słabną wrzaski, że Serbia się wczoraj specjalnie podłożyła.

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Głupie zasady mają te mistrzostwa, Serbia w co drugim meczu się podkłada i to akurat z Polską.
Odpowiedz

Tylko wczoraj trochę inaczej to wyglądało. Było dużo walki mimo wszystko, poprzedni mecz był okropny mimo, że nie oglądałam to nawet 20pkt nie zdobyć to z daleka śmierdzi. Zwłaszcza Serbom skoro są stawiani jako faworyci do objęcia Mistrzostwa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

bonaparte napisał(a):Głupie zasady mają te mistrzostwa, Serbia w co drugim meczu się podkłada i to akurat z Polską.

Daj spokój Boni z tym podkładaniem się Serbów - uważasz, że wczoraj też się podłożyli? To coś źle widziałeś, jaka była rozgrywka.
Ewuś masz rację, tracili bez sensu punkty ale też dzięki błędom Serbii odzyskiwali, chociaż z bólem, było bardzo ciężko.
Dzisiaj USA się podłożyło, widać to było od początku - nie było żadnej gry, grali drugimi składami i tylko patrzyli, jak stracić punkt. Uważają, że Polska będzie łatwiejsza niż Serbia, bo nie sądzą, że przegramy z Włochami.
Włosi dzisiaj są o tyle w lepszej sytuacji, że mają wszystkich kibiców - to dużo.
Odpowiedz

A nie meczu wczoraj nie oglądałem a o tym pdkladaniu to z ironią pisałem.
Według mnie 3 zespoły w grupie to słaby pomysł.
Odpowiedz

(28-09-2018, 20:19 )bonaparte napisał(a):  A nie meczu wczoraj nie oglądałem a o tym pdkladaniu to z ironią pisałem.
Według mnie 3 zespoły w grupie to słaby pomysł.

Tyle już o tym podkładaniu się Serbów i niejasnościach w losowaniu klepali, że trudno wyczuć, kto mówi z ironia, a kto zarzuca  ubawa2
A dzisiaj to aż nieprzyzwoicie.

Ewciu, dla mnie nie Serbowie są faworytami ale Brazylia i USA ale to tylko moje zdanie. Jeden z faworytów już odjechał daleko na wschód  ubawa2
Odpowiedz

A ja wierzę w Naszych ubawa
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
Mamy to!!! ubawa2ubawa2ubawa2

Odpowiedz

(28-09-2018, 21:32 )ewus napisał(a):  A ja wierzę w Naszych ubawa
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
Mamy to!!! ubawa2ubawa2ubawa2

Ewciu, dzisiaj bez dwóch zdań stawiałam na naszych i 3:0. Mówię o dalszych - teraz już się szykują do spotkania z USA.
Odpowiedz

Jakoś źle mi się kojarzą mecze z nimi. Oby wszystko poszło jak najlepiej dla nas ubawa

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości