Ocena wątku:
  • 40 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Król Lechii Sanjaya zwany Gandalfem

A  tego jeszcze nie stwierdzono :zdziwienieke:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ty mnie lepiej nie strasz ubawa2 czuję się w miarę normalna tak samo Wy, więc niech tak sobie zostanie ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Ja nie straszę, to są fakty a pisałam w innym wątku, że z każdego człowieka można zrobić wariata a więc... tam,
tego, tamten. gwizdze

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Hm... Wszyscy są chorzy ale nie każdy zdiagnozowany? ubawa2

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

No w końcu załapałaś zmeczony 

:lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Pisałam Ci, że nie ogarnięta jestem ubawa2

Odpowiedz

A może też założymy swoją... jak to nazwać? Partię? Nie, za bardzo z polityką się wiąże... to może
swoje stowarzyszenie i będziemy ogłaszali całemu światu, że koniec świata jest bliski, bo dżdżownice
zaczęły wychodzić na słońce. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

:ubawa: hahahahahahahaha :ubawa:

Odpowiedz

No co? Śmiejesz się z mego pomysłu? Będzie ich więcej, tzn. znaków wskazujących na koniec świata. ubawa2
Jezus był ufoludkiem, bo przyleciał z nieba i co? Nieprawda? Przecież to prawda i nikt nie może zaprzeczyć.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Wymiękam ubawa2 hahahahaha

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości