Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podjadanie

Na prawdę ćwiczyłaś Aniu? ubawa2 No to rewelacja! Pamiętaj, że na początku możesz sobie przerwy robić czy nawet wykonywać niedokładnie, sama zauważysz później, że dojdziesz do perfekcji i powiesz, kurde a takie trudne było na początku ubawa2

Myszko, wcale Ci się nie dziwię...  wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Myszko mi się też nie chciało ćwiczyć :lol:..mam tyle biegania, że szok, ale nie wiem dlaczego, brzuch mi się robi jak balonik bezradny
Nie mam nadwagi, nie jestem chyba chora..co jest, nie mam pojęcia.
Tak Iza ćwiczyłam :lol:..mam teraz zakwasy bezradny..nie robiłam przerw, ale padłam zaraz i zasnęłam :lol:

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

(07-10-2014, 14:24 )Roślinka napisał(a):  Myszko mi się też nie chciało ćwiczyć :lol:..mam tyle biegania, że szok, ale nie wiem dlaczego, brzuch mi się robi jak balonik bezradny
Nie mam nadwagi, nie jestem chyba chora..co jest, nie mam pojęcia.
Tak Iza ćwiczyłam :lol:..mam teraz zakwasy bezradny..nie robiłam przerw, ale padłam zaraz i zasnęłam :lol:

No ciekawe czy moje propozycje ćwiczeń spotkały się z zainteresowaniem Ani, bo to raczej takie relaksacyjne były :zabawiowow:
Odpowiedz

Tak Krzyśku jak najbardziej buziak..szczególnie te pompki i podciąganie się na futrynie :ubawa:
Chociaż nigdy nie mów nigdy :lol:..najpierw te nożyce i rowerek..potem pójdę dalej oczko

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

Odpowiedz

(07-10-2014, 14:47 )Roślinka napisał(a):  Tak Krzyśku jak najbardziej buziak..szczególnie te pompki i podciąganie się na futrynie :ubawa:
Chociaż nigdy nie mów nigdy :lol:..najpierw te nożyce i rowerek..potem pójdę dalej oczko

No to super, teraz utracone kalorie można z czystym sumieniem wielokrotnie nadribić.
Odpowiedz

Tylko jak będę ciągle głodna, to co wtedy ? zhm

Odpowiedz

(07-10-2014, 14:59 )Roślinka napisał(a):  Tylko jak będę ciągle głodna, to co wtedy ? zhm

:ubawa:

Zjesz cebulaka i zaspokoisz głód.

No Aniu, jestem pełna podziwu za podjęcie ćwiczeń a jak się przyzwyczaisz, to nie będziesz sobie wyobrażała aby iść spać bez tych ćwiczeń.

A brzuszek to się nie oszukujmy ale właśnie z braku takich ćwiczeń powstaje w starszym wieku ale takimi ćwiczeniami, zwalczysz go na 100%

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Izuniu zobaczymy :ubawa:..może się zniechęce i będzie po pompkach :lol:
Mam nadzieję, że pomoże bo będę wyglądała jak te dzieci z Etiopii :smutek:

Odpowiedz

Nie musisz mieć nadziei, ja Ci to gwarantuję, nie ma innej opcji. Jak raz dziennie wykonasz po 100, to z pewnością brzuszek zniknie. buziak

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Poczekamy zobaczymy :lol:..za miesiąc jak temat znajdę to napiszę czy coś zadziałało :ubawa:

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości