Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Predator (2018)

Już było tyle odgrzewanych kotletów po legendarnej pierwszej części ze Schwarzeneggerem, że nie chciało się już tak fajnie oglądać. Co ciekawe? aktor, który grał w tej 1 części będzie reżyserem Shane Black. Cudów nie ma co się spodziewać ale bardzo mnie cieszy, że zawita w obsadzie mój ulubiony aktor znany z Punishera ubawa - Premiera nowego predatora jesienią we wrześniu.

Thomas Jane
[Obrazek: gettyimages-602256832-h_2017.jpg]
Odpowiedz

Zawsze mi brakowało w filmach o kosmitach, ich poczucia wyższości z faktu bycia bardziej rozwiniętym, czy bardziej inteligentnym od ludzi. Predator coś takowego miał i tu był między innym wielki plus dla tego filmu.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

A propo Punishera to dzisiaj na Polsat Film ma być ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

W poniedziałek też leciał Punisher na jakimś kanale ale darowałem sobie oglądanie tego po raz kolejny ubawa
Odpowiedz

No właśnie. Same "premiery" a niektóre z nich mają po 30 lat nawet...

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

W przypadku Predatora niedawno pojawił się zwiastun jest w sieci. Nie mam zamiaru jego przeglądać bo wtedy będzie surowy spoiler. Premiera -: wyjście do kina i wtedy będą wrażenia ubawa2
Odpowiedz

Może też obejrzę premierę ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Najbardziej boimy się postaci tajemniczych, które się czają, są sprytne, a ich nie widać. Tak było właśnie z predatorem. Teraz wiadomo jak ta postać wygląda i to może być spory minus.

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

W Ghanie tez powstał film o Predatorze.  ubawa
Odpowiedz

Haha dobre. Ogólnie co do tych postaci to Predator 2 był bardzo słaby. Szczególnie ta końcówka jak się ich pojawiło kilku... Po tej części się zrobiły takie odgrzewane kotlety aż połączyli Aliena do walki z Predatorem. Mam nadzieję, że w tej części Shane nie zawiedzie i będzie tylko 1 ubawa
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości