Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

(25-06-2018, 6:58 )Marion napisał(a):  Wolą zarabiać na reklamach <gyst189>

Przecież maja intratne umowy i miesięcznie wpływa im na konta tyle ze nie jedni nie zarobią przez pól życia tyle co oni miesięcznie .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

(24-06-2018, 23:33 )hogan napisał(a):  Mnie interesują już tylko te cztery mecze:

Korea Płd. - Niemcy
Meksyk - Szwecja
Japonia - Polska
Senegal - Kolumbia (ten ze względu na to, że jednak okazały się dwoma mocnymi drużynami)

A co Cię interesuje w meczu Japonia - Polska?
Chcesz jeszcze raz oglądać tych patałachów?!
Mnie interesuje dużo więcej meczy, chociażby dzisiejsze z grupy B. Prawdę mówiąc to, te, o których napisałaś interesują mnie dużo mniej - tylko Kolumbia z Senegalem i stawiam na Kolumbię, jak od początku w moich typach.
Odpowiedz

W umowach piłkarze powinni mieć zapis, że jeżeli nie wyjdą z grupy, to sami sobie pokrywają całe koszty wyjazdu ma mistrzostwa.
Jeżeli odpadną w 1/8 to pokrywają połowę kosztów itd. Wysokie premie dopiero za grę w meczu finałowym.
Może to by ich zmotywowało do pracy.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

(25-06-2018, 9:28 )jozekkg napisał(a):  W umowach piłkarze powinni mieć zapis, że jeżeli nie wyjdą z grupy, to sami sobie pokrywają całe koszty wyjazdu ma mistrzostwa.
Jeżeli odpadną w 1/8 to pokrywają połowę kosztów itd. Wysokie premie dopiero za grę w meczu finałowym.
Może to by ich zmotywowało do pracy.

To całkiem niezły pomysł ubawa
Mogło by być też tak, że ze strachu przed płaceniem w ogóle przestali by grać :lol: ale wtedy przynajmniej traciło by się czasu na "bylejakość" i kibic oglądał by mecze, w których zawodnicy naprawdę grają.

Podsumowanie Lewandowskiego : "Walczyliśmy ale taką mamy na dziś jakość piłkarską".
Nie da się ukryć - super jakość! Znowu okazuje się, że jak za PRL zawsze zagraniczne było lepszej jakości.
Odpowiedz

Popieram pomysł Józia ubawa2

Amadeo, Polska zawsze mnie interesuje a to Ich ostatni mecz i chciałabym zobaczyć, czy uratują chociaż trochę godności. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Hogan, mnie Polska też zawsze interesuje, nie chcę być jednak znów zniesmaczona. Popatrzę może na wynik i zobaczę ciekawsze kawałki, jeżeli będą.
Odpowiedz

A ja trzymam kciuki za Hiszpanię, od wielu lat z resztą ubawa
Odpowiedz

(25-06-2018, 15:51 )ewus napisał(a):  A ja trzymam kciuki za Hiszpanię, od wielu lat z resztą ubawa

Ja też, a teraz mecz o pierwsze lub drugie miejsce w grupie - tu już kalkulacja - z kim będzie się opłacało dalej grać.
Oglądam, bo Urugwaj jest jednym z moich typów do zajścia na wysoki szczebel.
Odpowiedz

Z dzisiejszych występów to pewnie będzie Rosja, Egipt, Portugalia i Hiszpania będą świętować. Rosja pewnie się tak łatwo nie da, mimo wszystko
Odpowiedz

(25-06-2018, 16:03 )ewus napisał(a):  Z dzisiejszych występów to pewnie będzie Rosja, Egipt, Portugalia i Hiszpania będą świętować. Rosja pewnie się tak łatwo nie da, mimo wszystko

A z jakiej racji Egipt?!
Wiadomo, ze Urugwaj, już jest 1:0, aż się chce ogladać - klasa!
Rosja i Urugwaj maja po 2 zwycięstwa, a Egipt i Arabia po 2 porażki, jak może być Egipt?

Ha, ha. - będzie u Ruskich żałoba, jak dalej tak się mecz potoczy
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości