Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Generalnie Iranczycy mają zakaz gry przeciwkomputerowe Izraelowi, wiec gdyby trafili na Izrael to by musieli oddać walkowerem
Odpowiedz

(21-06-2018, 15:24 )Marion napisał(a):  Czekam na niedzielny mecz boisie
Teraz trudno obstawić jakiś wynik meczu.
Może się piłkarze obudzą . zabsa4
Jak zwykle gramy mecz o wszystko. oczko Tylko żeby naszym nie nastukali jak Portugalia w 2002 roku.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Przykro mi mówić ale jakoś od początku nie bardzo wierzyłam w Polskę... Z kolei nie przypuszczałam, że Kolumbia przegra z Japonią. Przed meczami prognozowałam z naszej grupy Sen egal i Kolumbię ale zobaczymy. Dzisiaj będą ciekawe mecze z grupy "niemieckiej", jak Meksyk wygra z Koreą, a musieli by przegrać chyba przez przypadek, to Niemcy będą w nieciekawej sytuacji. Oglądam prawie wszystkie mecze ale na razie z moich typów na bank jest tylko Urugwaj, powinna jeszcze Brazylia, patrząc na grę Szwajcarów.
Odpowiedz

Dzisiaj trzeba Szwecji kibicować ubawa2
Odpowiedz

(23-06-2018, 11:18 )bonaparte napisał(a):  Dzisiaj trzeba Szwecji kibicować ubawa2

Nie widziałam ich pierwszego meczu, to nie wiem zupełnie, jak grają, chociaż tu jest tyle niespodzianek, że dzisiaj Belgia może przegrać z Tunezją ubawa2 
Wiele rzeczy wygląda na niemożliwe, a jednak... ubawa
Odpowiedz

(21-06-2018, 15:24 )Marion napisał(a):  Czekam na niedzielny mecz boisie

To decydujący mecz dla Polski i też czekam jutrzejszego meczu. Oj będzie się działo ubawa2

2: 1 dla Polski lub remis.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ale miazga - rozgromili Tunezję maksymalnie ubauba8 Praktycznie już są w 1/8, bo mało prawdopodobne jest, że Anglia przegra z Panamą, a potem wysoko wygra z Belgią. Może słusznie wielu stawiało, że Belgia może być "czarnym koniem" mundialu.
Polska - Kolumbia  1 : 2 lub niski remis.

Teraz przeczytałam, że napastnik belgijski ma tyle samo strzelonych goli, co Ronaldo, więc walczy o tytuł króla strzelców.

Za moment bardzo ważny mecz dla Niemców, wystarczy, że meksyk wygra, a oni przegrają....
Odpowiedz

Polska - Kolumbia 1-0 wynik nie będzie wysoki chociaż.......hm pożyjemy zobaczymy izyem
Odpowiedz

Wiem na ile stać Polaków ale ciężko rozgryźć mi Kolumbię, stąd taki potencjalny mój wynik ale mimo to, bardziej stawiam
na Polskę, coś mi w zębach tak mówi :lol:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(23-06-2018, 17:46 )hogan napisał(a):  Wiem na ile stać Polaków ale ciężko rozgryźć mi Kolumbię, stąd taki potencjalny mój wynik ale mimo to, bardziej stawiam
na Polskę, coś mi w zębach tak mówi :lol:

Oby się sprawdziło, bo ja.... zhm
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości