Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Nie mam pojęcia jak grają takie drużyny jak Japonia, Korea, czy Iran. Jednak stawiam na Senegal, chyba że jakaś niespodzianka właśnie z Japonią.
Odpowiedz

Jak dotychczas to mecze dobre , a nawet bardzo dobre .aby nasi tak grali jak wczoraj Portugalia - Hiszpania wynik znacie na pewno 3-3

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Z tego meczu pocieszające jest to, że my tez mamy indywidualność. ubawa

Obowiązek obowiązkiem sygnatura musi posiadać tekst
Odpowiedz

Indywidualność? Kogo, na co? ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Indywidualność bez wsparcia drużyny jest niczym na boisku , to indywidualności wykreowane , reszta zespołu gra na , dla jednego a ten kończy w większości strzeleniem bramki a wiec sam może tylko sobie skórkę ponaciągać , drużyna to zespól , każdy jest ważny i potrzebny .

Odpowiedz

(16-06-2018, 15:15 )martin napisał(a):  Indywidualność bez wsparcia drużyny jest niczym na boisku , to indywidualności wykreowane , reszta zespołu gra na , dla jednego a ten kończy w większości strzeleniem bramki a wiec sam  może tylko sobie skórkę ponaciągać , drużyna to zespól , każdy jest ważny i potrzebny .

Zgadza się, że drużyna gra na tego, który jest tą "indywidualnością" i to logiczne - po to oni są. Cała drużyna nie wpadnie do bramki z piłką - musi być ten ostatni, czy przedostatni, który zakończy. Dlatego mówi się o indywidualnościach - Ronaldo, Lewandowski, czy Neymar są indywidualnościami - zespół musi tylko grać tak, żeby tamci mogli pokazać swoją indywidualność.
Odpowiedz

A ja nadal jestem ciekawa co Filipek miał na myśli ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Lewandowskiego ???

Odpowiedz

Zgaduj, zgadula :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

oj niektórzy zaplączą ze ""przyjaciele ""dostali w doope od Meksyku , ja się ciesze ze dostali w kopane , utarli troche nosa zarozumialcom

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości