Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Przejrzałem zagraniczne strony. W Polsce mówi się, że Polska jest uważana za faworyta mistrzostw. Oczywiście nie ma to dużego znaczenia, nie ważne czy są faworytami czy nie, ważne jak zagrają, ale NIGDZIE nie znalazłem artykułu za granicą, który by stawiał Polaków jako faworytów. Bukmacherzy stawiają na Polskę 1/50, a więc dajemy 10 zł, jak Polska wygra mamy pięć stów. :p Nawet Kolumbia, a nie Polska jest uważana za faworyta naszej grupy. Faworytami są jak zapamiętałem Argentyna i Brazylia, Niemcy i może Belgia. Oczywiście w mniemaniu zagranicznych portali.
Liczba postów: 3,857
Liczba wątków: 4
Reputacja:
111
W naszej grupie jako faworyci rozważana jest Kolumbia i Senegal. Masz rację, o Polsce niewiele się pisze i nie stawia się jej zbyt wysoko. Dla mnie faworytami z Ameryki Południowej oprócz Brazylii i Argentyny jest Urugwaj. Z Afryki oprócz Kolumbii i Senegalu jest u mnie Nigeria. Europa to w moich typach - Portugalia, Hiszpania i jako "czarny koń" - Serbia - Chorwacja. Zobaczę, jak wysoko zajdą.
Reputacja:
592
Kolumbia tez jest w Ameryce Poudniowej.
Mi tak się wydawalo że Gwatemala jest w Afryce.
Kolumbia to trzeci zespół Ametryki Południowej jak sprawdziłem więc tak latwo nie będzie. Generalnie po Hiszpanii to najtrudniejszy zespół z drugiego koszyka.
Z czwartego najtrudniejsza jest Japonia podobno wiec nasza grupa nie jest łatwa.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Polska ma duże szanse wygrać mecz we wtorek z Senegalem i potem z Kolumbią i Japonią.
W tych trzech meczach obstawiam Polskę.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Reputacja:
592
Moja wizja naszej grupy prezentuje się tak
Kolumbia Japonia 2:1
Polska Senegal 1:0
Japonia Senegal 1:1